Libnet.ro
UNICEF

14:15

WTA Wuhan: Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Caroline Garcia si Julia Goerges, eliminate n turul doi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Caroline Garcia si Julia Goerges, eliminate n turul doi (Rezultatele zilei)

Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Caroline Garcia si Julia Goerges favorite numarul 6, 8, 4 si 11) au parasit turneul de la Wuhan categorie Premier 5) dupa ce au fost invinse in turul doi de Aryna Sabalenka, Qiang Wang, Katerina Siniakova, respectiv Sofia Kenin. Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Garbine Muguruza, Petra Kvitova si Daria Kasatkina s-au calificat in optimi. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Elina Svitolina, Karolina Pliskova si Julia Goerges, eliminate n turul doi (Rezultatele zilei)

Elina Svitolina, Karolina Pliskova si Julia Goerges favorite numarul 6, 8 si 11) au parasit turneul de la Wuhan categorie Premier 5) dupa ce au fost invinse in turul doi de Aryna Sabalenka, Qiang Wang, respectiv Sofia Kenin. Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Garbine Muguruza si Petra Kvitova s-au calificat in optimi. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

WTA Wuhan: Elina Svitolina si Julia Goerges, eliminate n turul doi (Rezultatele zilei)

Elina Svitolina si Julia Goerges favorite numarul 6 si 11) au parasit turneul de la Wuhan categorie Premier 5) dupa ce au fost invinse in turul doi de Aryna Sabalenka, respectiv Sofia Kenin. Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Anett Kontaveit si Petra Kvitova s-au calificat in optimi. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

WTA TokyoNaomi Osaka vs Karolina Pliskova, n finala turneului

Naomi Osaka si Karolina Pliskova se vor intalni in finala turneului de categorie Premier de la Tokyo, dupa ce s-au impus in semifinale impotriva Camilei Giorgi, respectiv Donnei Vekic. Cele doua au cate o victorie in intalnirile directe: Pliskova la Toronto 2017), Osaka la Indian Wells 2018).

WTA Wuhan: Monica Niculescu, Lucky Loser: O poate ntlni pe Simona Halep n turul secund

Monica Niculescu, locul 81 WTA, va evolua pe tabloul principal al turneului de la Wuhan, dupa ce Magdalena Rybarikova s-a retras din cauza unei probleme la caile respiratorii. Astfel, Monica, initial eliminata in calificari, o va intalni in primul tur pe Dominika Cibulkova, iar daca o va invinge, se va duela cu Simona Halep in turul secund al turneului din China.

WTA Wuhan: Monica Niculescu, eliminata n turul secund al calificarilor

Monica Niculescu, locul 81 WTA si cap de serie numarul 15, a fost eliminata in turul secund al calificarilor turneului de la Wuhan, de categorie Premier 5, dupa ce a pierdut impotriva Sofiei Kenin SUA, locul 62 ATP), scor 7-65), 4-6, 6-2, dupa doua ore si 20 de minute de joc.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Dominika Cibulkova (n jurul orei 16:00) / Simona, fara set cstigat pe hard n fata slovacei

Dominika Cibulkova este o nuca tare pentru Simona Halep, cu atat mai mult daca ne uitam la partidele jucate pe hard slovaca conduce cu 3-0 la acest capitol). Meciul din turul doi de la Wuhan Premier 5) va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Wuhan: Monica Niculescu si Vania King, calificare n optimi

Perechea formata din Monica Niculescu si Vania King s-a calificat in optimile turneului de la Wuhan, dotat cu premii in valoare totala de 2,7 milioane de dolari. Cele doua au trecut de echipa Aleksandra Krunic/ Katerina Siniakova, scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 13 minute de joc.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Dominika Cibulkova se va disputa marti, n jurul orei 16:00

Organizatorii turneului Premier 5 de la Wuhan au dat publicitatii progamul zilei de marti, meciul dintre Simona Halep si Dominika Cibulkova urmand sa fie ultimul de pe arena centrala. Confruntarea ar trebui sa inceapa undeva in jurul orei 16:00, ora Romaniei.

WTA Wuhan: Jelena Ostapenko si Johanna Konta, eliminate din turul nti (Rezultatele zilei)

Mai multe favorite au parasit turneul de la Wuhan categorie Premier 5) inca runda inaugurala, Jelena Ostapenko, Camila Giorgi si Johanna Konta fiind eliminate in cursul zilei de luni. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei.

WTA Wuhan: Monica Niculescu, eliminata n runda inaugurala de Dominika Cibulkova / Slice-ul nu a fost suficient - Lipsa unui plan B

Ajunsa pe tabloul principal de la Wuhan Premier 5) din postura de lucky loser, Monica Niculescu a scapat printre degete primul set al disputei cu Dominika Cibulkova, jucatoarea noastra pierzand prima mansa dupa ce a condus cu 4-1 cu doua break-uri). Apasata mental de acest lucru, Niculescu nu a mai avut raspuns pentru jocul slovacei, iar victoria a venit dupa o ora si 30 de minute, scor 6-4, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )