Libnet.ro
UNICEF

15:00

Zamfir: Isarescu a spus ca da Arenele BNR gratis si o veste mai buna ca asta nu se putea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zamfir: Isarescu a spus ca da Arenele BNR gratis si o veste mai buna ca asta nu se putea

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, este deschis la posibilitatea ca baza Arenele BNR sa revina sportului, a declarat astazi presedintele Comisiei Economice din Senat, liberalul Daniel Zamfir. continuă pe Ziarul Bursa

Zamfir: Isarescu a spus ca da Arenele BNR gratis si o veste mai buna ca asta nu se putea

ACTUALIZARE 19:52 Zamfir: Saptamana viitoare ii voi invita la Comisie atat pe reprezentantii BNR, cat si pe cei ai institutiilor interesate de Arenele BNR Senatorul Daniel Zamfir a anuntat in aceasta seara ca saptamana viitoare ii va invita la Comisia Economica atat pe reprezentantii Bancii Centrale, cat si pe cei ai institutiilor interesate de baza sportiva Arenele BNR. ----------- Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, este deschis la posibilitatea ca baza Arenele BNR sa revina sportului, a declarat astazi presedintele Comisiei Economice din Senat, liberalul Daniel Zamfir.

Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR, pe care sa le dea in administrare Primariei Capitalei

Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR pe care sa le dea in administrare Primariei Capitalei, a declarat, luni seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. El a spus ca s-a suit pe pereti cand a auzit care este pretul cu care BNR le-a scos la vanzare, 30 de milioane de euro, si ca i se pare o crima ce se intampla.

Arenele BNR - prin cenusa gloriei sportive

Controversele legate de Arenele BNR au ajuns la un nou episod, cel al deschiderii portilor. Destul de trist, dar accesul se face ca la muzeu, in coloana, iar vestigiile terenurile de tenis, terenul de fotbal, sala - care arata cel mai bine dintre toate) pot fi doar admirate, nu si folosite asa cum ar trebui, pentru activitatea sportiva la cel mai inalt nivel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )