Libnet.ro
UNICEF

22:30

Zapad 2017: Rusii au lansat DIN GRESEALA o racheta care a aterizat in zona de spectatori. Doi raniti grav (VIDEO)

B1 B1,
 Zapad 2017: Rusii au lansat DIN GRESEALA o racheta care a aterizat in zona de spectatori. Doi raniti grav (VIDEO)

O racheta a fost lansata dintr-un elicopter Ka-52 din greseala, in timpul unei etape a exercitiilor militare, aterizand in zona de vizitatori. Presa rusa anunta ca cel putin doua masini au. continuă pe B1

Incident soldat cu raniti in timpul manevrelor militare ruse Zapad 2017. Un elicopter a lansat accidental o racheta in zona observatorilor VIDEO

In timpul manevrelor militare comune ruso-bielorus Zapad-2017 a avut loc un incident soldat cu raniti. in poligonul Lujski de langa Sankt Petersburg, un elicopter Ka-52 a lansat, din eroare, o racheta aer-sol care a lovit o zona in care se aflau observatori si jurnalisti.

Putin a asistat la exercitiile militare programate luni in cadrul Zapad 2017

Vladimir Putin a asistat luni la manevrele militare comune ruso-belaruse Zapad 2017, care ingrijoreaza tarile din regiune, relateaza The Associated Press AP), potrivit news. ro.

Cel putin doi jurnalisti ar fi fost raniti din greseala de rachetele unui elicopter rusesc - VIDEO

Doua persoane au ajuns la spital cu rani grave dupa ce un elicopter a tras cu rachete, din greseala, in directia celor care asistau la exercitiile militare Zapad 2017. Potrivit themoscowtimes. com,.

NATO, ingrijorata de transparenta Rusiei in privinta Zapad 2017: O pregatire serioasa in vederea unui mare razboi VIDEO

Generalul ceh Petr Pavel, seful Comitetului Militar al NATO, considera ca exista motive de ingrijorare fata de manevrele militare la scara larga Zapad-2017 pe care le desfasoara in prezent Rusia si Belarusul, care pot fi considerate o pregatire serioasa in vederea unui mare razboi, relateaza The Associated Press.

Provocari din partea Rusiei in cadrul exercitiilor Zapad 2017: Avioane militare rusesti au invadat spatiul aerian al Lituaniei

Rusia nu se dezminte si nu rateaza sansa de a lansa provocari in timpul exercitiilor militare din cadrul Zapad 2017 pe care le desfasoara in aceasta perioada atat pe taram propriu.

Exercitiul Zapad 2017 poate fi o pregatire in vederea unui mare razboi. Avertizarile unui general NATO (VIDEO)

Reprezentantii NATO se declara foarte ingrijorati de exercitiul militar rusesc Zapad 2017. Generalul ceh Petr Pavel, seful Comitetului Militar al NATO sustine ca manevrele militare coordonate de seful de.

Tenorul Peter Hoare urca pe scena Festivalului Enescu 2017 in rolul titular din `Damnatiunea lui Faust`, de Berlioz, prezentata in premiera cu proiectii

Tenorul Peter Hoare urca pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 20 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului, in rolul titular din `Damnatiunea lui Faust`, de Berlioz, sub bagheta dirijorului John Nelson, intr-una dintre premierele acestei editii a Festivalului: prezentarea celebrei opere, in versiune concertanta, cu proiectii multimedia live.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )