Libnet.ro
UNICEF

09:01

Zece dintre cele mai impresionante statii de metrou din intreaga lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zece dintre cele mai impresionante statii de metrou din intreaga lume

Daca pentru romani cea mai frumoasa arta039; a statiilor de metrou este insasi existenta acestora, in alte tari statiile de metrou subterane sunt locul perfect pentru arta creativa, arhitectura impresionanta si alte expresii culturale. Desi pentru unii. continuă pe Wall-Street Ro

Conexiunile elitei apropiate Kremlinului cu una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria

Mai multi sefi de companii de stat din Rusia, inclusiv apropiati ai presedintelui Vladimir Putin, si-au cumparat apartamente de lux intr-o statiune de la Marea Neagra prin conexiuni cu un conglomerat considerat drept una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria.

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Crestere brusca a numarului de alegatori la Ceru Bacainti (Alba), una dintre cele mai pustii comune din Romania. Mare parte din votanti sunt flotanti

In comuna Ceru Bacainti, din judetul Alba, una dintre cele mai pustii comune din Romania, in care mai sunt aproximativ de 250 de persoane, dintre care doar 214 cu drept de vot s-a inregistrat in ultima.

Facebook ia o masura radicala ca sa rezolve una dintre cele mai mari probleme

Facebook spune ca grupurile dedicate subiectelor legate de sanatate nu mai sunt eligibile sa apara in recomandari. Actualizarea face parte din ultimul efort al companiei de a combate.

Pentru weekenduri de toamna: cele mai bune filme western din toate timpurile in clasamentul IMDb

Westernurile au fost adesea criticate ca fiind un gen care se repeta, oferind aceleasi clisee obosite si povestiri reciclate pe care multi dau vina pentru moartea genului care s-a bucurat de o uriasa popularitate din anii `30 pana spre 1970. Chiar daca westernurile isi extrag povestile din acelasi rezervor de iconografie, genul este incredibil de versatil si divers in naratiune. De exemplu, Fort Apache nu are nimic comun cu The Hateful Eight.

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020.

FOTO Cine sunt cele mai bogate actrite de la Hollywood si ce averi impresionante au acumulat

Sunt frumoase, talentate si, mai ales, bogate. Jennifer Aniston, Julia Roberts si Scarlett Johansson se numara printre cele mai instarite actrite de la Hollywood, cu sute de milioane de dolari in conturi.

Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Iohannis, Orban si sute de oameni au fost prezenti. FOTO

Metroul Drumul Taberei a fost inaugurat. Atentie, urmeaza statia Drumul Taberei! Acesta este mesajul, care va rasuna astazi, dupa 9 ani de asteptare. Probabil cand nimeni nu mai credea asta, iata ca magistrala M5 de metrou este gata sa transporte calatorii. Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei Klaus Iohannis, Ludovic .

EXCLUSIV Cum arata statiile de pe magistrala de metrou din Drumul Taberei: Peroanele, aproape pustii la o zi dupa ce politicienii au taiat panglica

EXCLUSIV Bucurestenii nu s-au inghesuit sa vada statiile de metrou deschise pe magistrala Raul Doamnei - Eroilor 2, la o zi dupa ce politicienii au inaugurat cu mare fast prima magistrala de metrou din.

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )