Libnet.ro
UNICEF

11:00

Zece motive pentru care doua asociatii de magistrati cer demiterea ministrului Justitiei

Hotnews Hotnews,
 Zece motive pentru care doua asociatii de magistrati cer demiterea ministrului Justitiei

Doua asociatii ale magistratilor - Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie - cer demiterea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, invocand 10 motive, intre care tergiversarea modificarii legilor justitiei, refuzul sesizarii Comisiei de la Venetia cu privire la proiectele de modificare a legilor justitiei pe care le-a pus in dezbatere publica in 30 septembrie si neluarea unor masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului in instante si parchete. continuă pe Hotnews

STUDIU: 58% dintre intreprinderile mici si mijlocii mai au bani de supravietuire numai pentru una-doua luni

Un procent de 58% dintre intreprinderile mici si mijlocii mai au bani de supravietuire numai pentru una-doua luni, potrivit barometrului Sierra Quadrant, care arata ca problemele firmelor s-au acutizat in noiembrie, scrie News.

Studiu: 58% dintre IMM-uri declara ca mai au bani de supravietuire numai pentru una-doua luni

Efectele pandemiei de coronavirus incep sa fie resimtite puternic de intreprinderile mici si mijlocii. Potrivit unui studiu, 58% dintre acestea mai au bani de supravietuire numai pentru una-doua luni. Al doilea.

Motivul pentru care Valentina Pelinel s-a indragostit de Cristi Borcea

Valentina Pelinel si Cristi Borcea traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Viata lor nu a fost intotdeauna roz, insa acum cei doi sunt mai fericiti ca niciodata si au o familie superba. Iata care este motovul pentru care Valentina Pelinel s-a indragostit de Cristi Borcea.

Doi barbati, prinsi in timp ce transportau 3.000 de masti FPR2, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienta

Doi barbati care au fost prinsi in timp ce transportau 3. 000 de masti FPR2, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienta, sunt cercetati de politistii din Bucuresti, potrivit News.

Asociatii ale magistratilor cer demiterea lui Catalin Predoiu. Acestia considera ca mandatul a fost dezastruos, comparabil cu mandatele lui Iordache si Tudorel Toader

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie cer demiterea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, prezentand o lista de zece motive considerate esentiale. Magistrati afirma ca mandatul lui Predoiu a fost dezastruos, comparabil in efecte cu cele ale ministrilor Florin Iordache si Tudorel Toader.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )