Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece paturi de Terapie Intensiva, transferate de la spitalul mobil din Letcani, pentru amenajarea sectiei afectate de incendiu de la spitalul din Piatra Neamt

B1 B1,
Zece paturi de Terapie Intensiva, transferate de la spitalul mobil din Letcani, pentru amenajarea sectiei afectate de incendiu de la spitalul din Piatra Neamt

Zece paturi de Terapie Intensiva si mai multe echipamente medicale vor fi transferate, miercuri, de la spitalul mobil de la Letcani, Iasi,la Spitalul Judetean Piatra Neamt. E vorba de 10 paturi de. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii a actualizat datele privind capacitatea in sectiile de Terapie Intensiva

280 noi paturi la Terapie Intensiva urmeaza a fi operationale pana la jumatatea lunii decembrie este.

Nelu Tataru: Avem 1.132 de pacienti la terapie intensiva. Locurile de la ATI sunt in dinamica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Institutul Clinic Fundeni, ca in acest moment, sunt ocupate 1. 132 de paturi la terapie intensiva, din aproximativ 1. 390 de locuri.

Asociatia Daruieste Viata va construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt

Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, fondatoarele Aociatiei Daruieste Viata, au anuntat ca vor construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de tragicul incendiu unde si-au pierdut viata 10 pacienti. Reprezentantii Asociatiei au fost, luni, la Piatra Neamt ca sa discute cu autoritatile locale despre construirea spitalului modular ATI.

Asociatia Daruieste Viata va construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul in care au murit 10 pacienti

Asociatia Daruieste Viata, fondata de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, va construi din donatii un spital modular de Terapie Intensiva pentru pacientii COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul din seara de 14 noiembrie, in urma caruia au murit 10 pacienti, iar medicul Catalin Denciu a suferit arsuri grave. Este al doilea spital modular ATI pentru pacienti COVID construit de Daruieste Viata dupa cel din Bucuresti, din curtea spitalului Elias.

Nicusor Dan: Cred ca intr-un termen rezonabil o sa avem o suplimentare a paturilor de Terapie Intensiva din Bucuresti Trebuie sa ne uitam la cum putem sa evitam sa ajungem mai intai in spital (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, considera ca intr-un termen rezonabil o sa avem o suplimentare a paturilor de Terapie Intensiva din Bucuresti si a precizat ca municipalitatea este in etapa.

Unitatea mobila de Terapie Intensiva cumparata de Stefan Mandachi s-a defectat

La nici doua luni de la punerea in functiune, unitatea mobila de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sf. Ioan cel Nou s-a defectat. Cei 12 pacienti internati au fost mutati intr-o alta sectie.

Bunicul de la Terapie Intensiva, care avea grija de 14 ani de copiii bolnavi, a murit de cancer

Bunicul de la Terapie Intensiva, asa cum era cunoscut de mai bine de 14 ani de cand avea grija de copiii bolnavi din spital, David Deutchman, un batran din Atlanta, Georgia SUA), a murit de cancer, la numai 17 zile dupa ce a fost diagnosticat.

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea. Detalii de ultima ora

Un nou incendiu a izbucnit in dimineata aceasta la un spital din Cluj-Napoca. Astfel ca pacientii au fost evacuati de urgenta, pana ce focul a fost stins in totalitate de salvatori. Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea De mentionat este si faptul ca acest incendiu este al doilea .

Seful ISU Cluj, despre incendiul de duminica dimineata: Spitalul CFR din Cluj-Napoca nu are autorizatie de securitate la incendiu. A fost verificat in aceasta primavara si sanctionat (VIDEO)

Seful ISU Cluj, Ion Moldovana declarat pentru B1 TV, ca spitalul CFR din Cluj-Napoca, unde a avut loc un incendiu,duminica dimineata, nu detine autorizatie de securitate la incendiu, iar din aceasta.

DSP cere mai putine paturi la Terapie Intensiva! Lovitura crunta pentru infectatii cu SARS CoV-2

Cerere surprinzatoare a Directiei de Sanatate Publica Dolj. in plina criza de locuri la Terapie Intensiva, institutia a cerut Spitalului Judetean Craiova sa mareasca distanta dintre paturi la ATI, ceea ce va duce inevitabil la eliminarea mai multor paturi din sectia respectiva.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )