Libnet.ro
UNICEF

12:00

Zeci de perchezitii in judetul Vrancea, intr-un dosar penal privind infractiuni in domeniul silvic (VIDEO)

B1 B1,
Zeci de perchezitii in judetul Vrancea, intr-un dosar penal privind infractiuni in domeniul silvic (VIDEO)

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Vrancea au anuntat, miercuri dimineata, ca agentii fac 26 de perchezitii domiciliare pe raza judetului, in cadrul unui dosar penal instrumentat de. continuă pe B1

Manelistul Dani Mocanu, dosar penal dupa ce a filmat cu un leu ranit

Manelistul Dani Mocanu nu doar ca a iscat un scandal de proportii odata cu lansarea noului clip, ci chiar i s-a deschis dosar penal dupa ce a filmat cu un leu ranit. Iata aici detaliile.

Dosar penal, deschis de politisti dupa ce intr-un videoclip al lui Dani Mocanu apare un leu ranit: Reactia manelistului (VIDEO)

Politistii din Arges au deschis un dosar penal pentru pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor dupa ce intr-un videclip al manelistului Dani Mocanu apare un leu ranit. Multi oameni au atras.

Dosar penal pentru cantaretul de manele Dani Mocanu, dupa ce a filmat un videoclip in care apare un leu ranit si subnutrit

Politistii din Arges au anuntat deschiderea unui dosar penal dupa ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip in care apare un leu ranit si subnutrit.

Petrecere cu dosar penal pentrufiul lui Joshua Castellano, patronul Bamboo

Petrecerea de ziua fiului lui Joshua Catellano, de noaptea trecuta, s-a lasat cu amenzi de peste 52. 000 de lei atat pentru proprietarul Clubului Bamboo cat si pentru cei 18 invitati. Pe numele organizatorului evenimentului a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, a informat Biroul de presa al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti.

DNA, dosar penal in cazul containerelor achizitionate pentru suma de 6 milioane lei, instalate la Spitalul judetean Sibiu

Procurorii DNA a deschis un dosar penal in cazul containerelor achizitionate pentru pacientii Covid internati la Spitalul judetean Sibiu. Pentru achizitionarea acestora s-a platit suma de 6 milioane de lei, a.

VIDEO Un catel a fost incendiat de doi adolescenti in Buzau Marcel Vela: S-a intocmit dosar penal pentru schingiuire

Politia a deschis dosar penal pentru ranirea sau schingiuirea animalelor, dupa ce pe pe retelele sociale a aparut un clip in care cativa minori incendiaza un catel in comuna buzoiana Maracineni, a anuntat ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela.

VIDEO Dani Mocanu, vizat de un dosar penal dupa ce a filmat un videoclip cu un leu ranit Manelistul, mesaj catre cei care l-au reclamat: Leul traieste mai bine decat voi toti

Politia Arges a anuntat ca a deschis un dosar penal pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, dupa un val de critici in spatiul public legat de folosirea unui leu, care pare sa fie ranit, intr-un videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Dosar penal pentru un bolnav COVID-19, care a fugit din spital de trei ori intr-o singura zi

Un barbat bolnav de COVID-19, care a fugit de trei ori intr-o singura zi din spital, este cercetat penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia a comunicat luni inregistrarea cauzei penale.

Un barbat infectat cu coronavirus, care a fugit de trei ori in aceeasi zi din spital, s-a ales cu dosar penal. Ce pedeapsa risca

Un barbat testat pozitiv cu noul coronavirus, care a fugit de trei ori intr-o zi din spital, este cercetat penal in pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia a comunicat luni, 23 noiembrie, inregistrarea cauzei penale.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )