Libnet.ro
UNICEF

13:30

Zeci de profesori ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi cer revocarea lui Tudorel Toader din functia de rector

Adevărul Adevărul,
Zeci de profesori ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi cer revocarea lui Tudorel Toader din functia de rector

Zeci de profesori ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza UAIC) din Iasi solicita Senatului institutiei sa demareze procedurile pentru revocarea din functia de rector a lui Tudorel Toader, autosuspendat dupa numirea sa ca ministru al Justitiei. continuă pe Adevărul

Revocarea lui Toader, ceruta de zeci de profesori: Subliniem urgenta unui asemenea demers

Treizeci de profesori ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi solicita revocarea lui Tudorel Toader, pentru ca acesta a adus grave prejudicii institutiei. Dupa ce a devenit ministru, Toader s-a.

Culisele revolutiei anti-Tudorel de la Universitatea Cuza. Surse: mai multi profesori ar vrea revocarea rectorului-ministru, dar nu au avut curaj sa semneze

Atmosfera tensionata in randul colectivului didactic de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi dupa ce o scrisoare deschisa prin care se cere revocarea rectorului suspendat, Tudorel Toader, a fost facuta publica.

Ancheta privind acuzatiile de plagiat n cazul fostului vice CSM Codrut Olaru bate pasul pe loc. O comisie care sa verifice acuzatiile nu ar fi putut functiona dect daca l-ar fi cooptat pe Tudorel Toader

Ancheta privind acuzatiile de plagiat aduse fostului vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii Codrut Olaru bate pasul pe loc din cauza unor tergiversari la comisia de etica a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O comisie care ar fi urmat sa verifice acuzatiile a ajuns la concluzia ca nu poate functiona decat daca il coopta pe actualul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, cel care a fost coordonatorul tezei magistratului, scrie Ziarul de Iasi.

Universitatea Cuza introduce tutoriatul pentru a reduce abandonul in randul studentilor. Cum functioneaza sistemul

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi a introdus, incepand cu anul universitar 2018-2019, activitatea de tutoriat pentru studenti. Activitatea de tutoriat are drept scop prevenirea efectelor negative create de dificultatile de adaptare ale studentilor, dar si diminuarea procentului de nepromovare a examenelor si de abandon universitar.

O femeie din Iasi, injunghiata de sot dintr-un motiv incredibil. Barbatul a fost retinut, iar victima se lupta sa traiasca

O femeie din Iasi a fost injunghiata de propriul sot, inainte ca aceasta si plece la serviciu. Victima a ajuns de urgenta la spital si a fost supusa unei operatii chirurgicale. Dupa ce a.

Femeia din Iasi ajunsese acasa mai devreme, cand a constatat ca sotul sau era incuiat pe partea cealalta. A chemat pompierii sa sparga usa. Acolo l-a gasit pe preot intr-o ipostaza cu totul neasteptata. Doamne, cum a fost posibil?

Era un tanar promitator si toata lumea avea doar cuvinte de lauda la adresa preotului Flavian Duduman, paroh la Cilibiu, comuna Golaiesti, judetul Iasi. La doi ani de zile de cand si-a dat examenul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )