Libnet.ro
UNICEF

12:31

Ziua Armatei, marcata intr-o atmosfera sumbra la Satu Mare: fara parada si fara tehnica militara

Adevărul Adevărul,
Ziua Armatei, marcata intr-o atmosfera sumbra la Satu Mare: fara parada si fara tehnica militara

Ziua Armatei Romaniei a fost marcata in acest an la Carei intr-un mod cel putin atipic. Aflandu-ne sub o serie de restrictii impuse in contextul pandemiei de coronavirus, ziua menita sa celebreze armata a fost una marcata de o atmosfera austera. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu: De Ziua Armatei, cinstim valorile romanesti autentice, curajul si devotamentul fata de tara

Marcel Ciolacu, liderul PSD si totodata presedintele Camerei Deputatilor, a transmis un mesaj de cinste si pretuire tuturor militarilor romani de acasa si de peste hotare, duminica, de Ziua Armatei.

CIOLACU: De Ziua Armatei cinstim valorile romanesti autentice, curajul si devotamentul fata de tara

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a transmis pe pagina personala de Facebook ca, de Ziua Armatei, sunt cinstite valorile romanesti autentice, curajul si devotamentul fata de tara.

Ministrul Marcel Vela, mesaj de recunostinta pentru militari de Ziua Armatei Romane

Duminica, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a transmis un mesaj de lausa si recunostinta la adresa militarilor romani, aflati in toata lumea. Ziua Armatei Romanei ma face sa imi.

Ceremonii militare de Ziua Armatei Romane

Ministerul Apararii Nationale anunta ca Ziua Armatei Romaniei va fi sarbatorita printr-o serie de manifestari organizate, in format restrans, in principalele garnizoane din tara, in statele in care Romania are acreditati atasati ai apararii si in bazele militare din teatrele de operatii unde sunt dislocati militarii romani.

Ceremonii militare de Ziua Armatei Romane in tara si in strainatate

Ministerul Apararii Nationale anunta ca Ziua Armatei Romaniei va fi sarbatorita printr-o serie de manifestari organizate, in format restrans, in principalele garnizoane din tara, in statele in care Romania are acreditati atasati ai apararii si in bazele militare din teatrele de operatii unde sunt dislocati militarii romani, scrie Agerpres. Potrivit MApN, din cauza masurilor impuse de pandemia de coronavirus, activitatile vor avea loc fara public.

Sectia Speciala a cerut dosarul in care fostul presedinte PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost cercetat de DNA Oradea pentru coruptie

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie a cerut Curtii de Apel Oradea dosarul in care fostul presedinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. SIIJ a solicitat si dosarul de urmarire penala care a fost instrumentat in acest caz de catre procurorul Cristian Ardelean, pe atunci la DNA Oradea. Actele sunt necesare intr-o ancheta a sectiei speciale, informeaza bihorjust. ro.

Ziua Armatei Romane, marcata in cimitirul romanesc din localitatea Mana - Orhei, Republica Moldova

Vineri, 23 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei Romaniei, a avut loc in localitatea Mana din Republi.

Ziua Armatei Romane, marcata prin manifestari fara public din cauza COVID-19

Ministerul Apararii Nationale MApN) anunta ca duminica, 25 octombrie,ZiuaArmatei Romane va fi marcata printr-o serie de manifestari organizate in format restrans, fara public.

Iohannis, de Ziua Armatei: Implicarea in acest efort national, inca de la debutul pandemiei de COVID-19, a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul sarbatoririi Zilei Armatei Romane si a afirmat ca implicarea Armatei in efortul national de prevenire si combatere a raspandirii coronavirusului a fost exemplara. Seful statului a adaugat ca Armata demna de trecutul si de eroii sai, ramane, pentru poporul roman, acelasi reper moral.

Gest incalificabil de Ziua Armatei. Niciun primar al Constantei, nici cel in functie, nici alesul, n-a fost prezent la ceremonialul de cinstire a eroilor

Conform protocolului, reprezentanti ai autoritatilor locale depun coroane de flori cu ocazia Zilei Armatei Romane. Doar ca Primaria Constanta a trimis coroana fara ca nimeni sa o insoteasca. in acest moment, municipiul Constanta are un primar in functie, Decebal Fagadau - PSD, si un primar ales ce asteapta sa depuna juramantul, Vergil Chitac-PNL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )