Libnet.ro
UNICEF

13:15

ZIUA COPILULUI. Veste minunata pentru copii de 1 Iunie

Antena3 Antena3,
ZIUA COPILULUI. Veste minunata pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Copiii sprijiniti de Fundatia Principesa Margareta vor fi sarbatoriti vineri, intre orele 15,00 - 16,30, la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. continuă pe Antena3

ZIUA COPILULUI. Lectia minunata primita de peste o suta de copii din Romania de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Cosia, un obicei bulgaresc reluat in anul 2013 in comuna Cerna, dupa 73 de ani de pauza, a adunat vineri, la poalele Muntilor Macinului, peste o suta de copii din judetul Tulcea si cele.

VREMEA de ZIUA COPILULUI. Prognoza meteo pentru mini-vacanta de ZIUA COPILULUI

VREMEA de ZIUA COPILULUI. Vremea se va mentine, in general, calduroasa in urmatoarele trei zile, iar manifestari ale instabilitatii atmosferice se vor semnala in special in zonele montane si, incepand din seara.

ZIUA COPILULUI 2018. Adevarul de 1 Iunie pe care nu vrea sa-l spuna aproape nimeni

ZIUA COPILULUI 2018 Dincolo de toate fotografiile cu copii sau amintirile din copilarie, exista un adevar trist pe care prea putini dintre noi vor sa-l afle sau sa si-l aminteasca.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a anuntat Liviu Dragnea de 1 Iunie

Copiii sunt viitorul nostru, adevarata mostenire a unei natiuni, afirma liderul PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, intr-un mesaj adresat, vineri, cu ocazia Zilei.

ZIUA COPILULUI. Zi magica pentru sute de copii sarbatoriti la Episcopia Husilor

De 1 Iunie, curtea Catedralei Episcopiei din Husi s-a umplut de zambete, de cantece, de baloane colorate si de desene pe asfalt. Sute de copii din cele mai indepartate colturi ale judetului, insotiti de.

ZIUA COPILULUI. Cele mai tari evenimente din tara pentru copii de 1 Iunie

Numeroase manifestari dedicate Zilei Internationale a Copilului sunt organizate vineri in orasele din tara, copiii fiind invitati sa participe la diferite concursuri, sa urmareasca spectacole.

ZIUA COPILULUI, celebrata de Google cu un Doodle special. Vesti importante pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI A VI-a editie a Festivalului Copiilor se va desfasura in perioada 1 - 3 iunie in Parcul Regele Mihai I fostul Herastrau), intrarea Charles de Gaulle, din program facand parte spectacole de.

ZIUA COPILULUI. Anuntul facut de premierul Viorica Dancila de ZIUA COPILULUI

ZIUA COPILULUI Copiii sunt cea mai valoroasa resursa a societatii si este datoria adultilor sa se asigure ca generatiile urmatoare se dezvolta in armonie si in siguranta, afirma premierul Viorica.

ZIUA COPILULUI. Marian Ralea, mesaj emotionant de 1 Iunie

Marian Ralea, actorul care il interpreteaza pe Vasile Boasca Sile) in Fructul oprit, serial difuzat la Antena 1, isi aminteste cu drag de 1 Iunie din perioada copilariei sale. Acesta era.

ZIUA COPILULUI. Cum a aparut o prezentatoare astazi la TVR de ZIUA COPIILOR. Telespectatorilor nu le-a venit sa creada ca vad asa ceva

ZIUA COPILULUI Telespectatorii televiziunii publice au avut un soc astazi dimineata, de Ziua Copilului. Si asta pentru ca ceea ce le-a dat sa vada intrece cu mult imaginatia majoritatii. ZIUA COPILULUI Pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2544 seconds )