Libnet.ro
UNICEF

14:00

ZIUA FRANTEI intr-o perioada de mari incertitudini, relatiile franco-romane sunt la fel de puternice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ZIUA FRANTEI intr-o perioada de mari incertitudini, relatiile franco-romane sunt la fel de puternice

Interviu cu Dana Gruia Dufaut, Managing Partner, Cabinet de avocat GRUIA DUFAUT, Consilier al comunitatii franceze din Romania si Republica Moldova) Reporter: Cum apreciati evolutia relatiilor de afaceri romano-franceze, in contextul crizei economice actuale? Dana Gruia Dufaut: intr-o perioada de mari incertitudini, relatiile franco-romane sunt la fel de puternice. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a aparut Marcel Ciolacu la receptia de Ziua Frantei. Ceilalti oameni de stat s-au uitat furiosi la el

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a fost invitat marti, la Ambasada Frantei. La discursurile sustinute cu ocazia Zilei Nationale a Republicii Franceze, persoanele prezente au stat la o distanta de cativa metri una de cealalta. Cum a aparut Marcel Ciolacu la receptia de Ziua Frantei. Ceilalti oameni de stat s-au uitat furiosi la el .

Proteste de amploare pe strazile din Paris, chiar de Ziua Frantei. Confruntari violente intre cetateni si fortele de ordine

Confruntari violente in Paris intre cetateni si fortele de ordine. Mii de oameni au iesit in strada sa protesteze, chiar de Ziua Nationala a Frantei.

ZIUA FRANTEI MICHELE RAMIS: Planul de relansare economica, atractiv pentru investitorii francezi

Premierul Ludovic Orban a participat, ieri, in regim de videoconferinta, la masa rotunda Grand Matinal Digital, organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania CCIFER), in contextul celebrarii parteneriatului economic franco-roman, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, informeaza Guvernul Romaniei printr-o postare pe pagina de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )