Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ziua Unirii, sarbatorita in doua locuri diferite in Focsani, pentru ca autoritatile nu s-au inteles

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ziua Unirii, sarbatorita in doua locuri diferite in Focsani, pentru ca autoritatile nu s-au inteles

Ziua de 24 ianuarie este sarbatorita separat de autoritatile de Focsani, orasul Micii Uniri, acestea facandu-si fiecare propriul program. Asa se face ca vor fi doua hore ale Unirii, una anuntata de Prefectura si alta de Primarie, la ore diferite,. continuă pe Wall-Street Ro

Reconstituire istorica de Ziua Unirii

Ziua Unirii a fost un bun prilej pentru cei interesati sa vada si o alta fata a istoriei din perioada domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Ziua Unirii Principatelor Romane. 161 de ani de la unirea Moldovei cu Tara Romaneasca

Ziua Unirii Principatelor Romane. La 24 ianuarie este sarbatorita in intreaga tara, Ziua Unirii Prin.

Protest organizat de Stefan Mandachi de Ziua Unirii, la primul metru de autostrada din Moldova Reactia lui Iohannis

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat simbolic primul metru de autostrada in Moldova si a pornit miscarea Romania vrea autostrazi, a organizat vineri, de Ziua Unirii Principatelor Romane, un protest in localitatea suceveana Cumparatura. Omul de afaceri a dezvelit o borna inalta de peste 4 metri, care contine o cutie postala pentru cei care se adreseaza Guvernului si nu primesc raspunsuri.

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, si-a anulat vizita la Iasi. Motivul pentru care al treilea om in stat rateaza Ziua Unirii Principatelor Romane

Marcel Ciolacu, sef interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, si-a anulat vizita de la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, din cauza unei raceli, au spus surse politice pentru.

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Vreme frumoasa in mini-vacanta de Ziua Unirii Principatelor

Meteorologii anunta vreme calda pentru mini-vacanta de Ziua Unirii, termometrele indicand chiar si 11 grade in Capitala, mai ridicate fata de mediile climatologice ale perioadei, conform prognozei ANM, transmisa la solicitarea Mediafax.

Protest organizat de Stefan Mandachi de Ziua Unirii, la primul metru de autostrada din Moldova

Stefan Mandachim cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat simbolic primul metru de autostrada in Moldova a organizat vineri, de Ziua Unirii Principatelor Romane, un protest in localitatea suceveana.

VIDEO Protestul lui Stefan Mandachi de Ziua Unirii: Moldova vrea autostrazi! Ne-am saturat de scuze! Ne-am saturat de voi! Ce a mai inaugurat antreprenorul

Antreprenorul Stefan Mandachi a organizat vineri, de Ziua Unirii, un nou protest la metrul de autostrada construit anul trecut pe marginea drumului E85, intre Suceava si Cumparatura. De aceasta data, omul de afaceri a inaugurat o cutie postala in care toti cei care trec prin zona siisi doresc autostrazi sa poata lasa o scrisoare Guvernului.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, in hora de ziua Unirii - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban s-au prins in hora, la Iasi, de ziua Unirii Principatelor Romane.

Ludovic Orban, de Ziua Unirii, despre ce ne dorim ca popor

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul de Ziua Unirii Principatelor, ca aceasta zi este un bun p.

Tariceanu, de Ziua Unirii, face apel la memoria Bratienilor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu afirma, in mesajul de Ziua Unirii, ca asa cum Bratienii mergeau.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )