Libnet.ro
UNICEF

23:00

6 zodii care vor fi cel mai putin afectate de Luna sangerie de pe 27 iulie

Adevărul Adevărul,
6 zodii care vor fi cel mai putin afectate de Luna sangerie de pe 27 iulie

Pe 27 iulie vom fi martorii celei mai lungi eclipse totale de Luna a secolului 21. Fenomenul, care va dura o ora si 43 de minute, va produce efecte puternice asupra anumitor semne astrale. continuă pe Adevărul

Valean: Custodele din ariile naturale protejate nu poate fi nlocuit cu statul care este cel mai prost administrator

Europarlamentarul Adina Valean, presedinte al Comisiei de Mediu din Parlamentul European, critica decizia Guvernului de a elimina prin ordonanta custozii din ariile naturale protejate. Custodele poate fi reglementat mai strict, atributiile impartite mai echilibrat intre autoritatile statului si custode, dar acesta nu poate fi desfiintat si inlocuit cu statul care este dovedit) cel mai prost administrator, se arata intr-un comunicat de presa al europarlamentarului.

Cetatenii vor plati mai putin pentru unele servicii notariale

Parlamentul a aprobat, in sedinta de vineri, 20 iulie, micsorarea platii pentru serviciile notariale la perfectarea actelor de mostenire, stabilind o plata de 150 de lei. Proiectul pentru completarea metodologiei calcularii platii pentru serviciile notariale a fost votat, in lectura finala, de 55 de deputati din cei prezenti in sala, transmite IPN.

Cel mai tanar participant de la Balcaniada de informatica, medaliat cu argint. Pur si simplu imi place scoala

Ion Popescu, elev in clasa a X-a al Colegiului National Tudor Vladimirescu CNTV) din Targu Jiu, este considerat de profesorii sai un mic geniu al informaticii. Acesta a reusit sa castige medalia de la argint la Balcaniada de informatica, fiind cel mai tanar participant din tot concursul la care au participat peste 120 de elevi din 13 tari.

Romania a avut cel mai mic pret la energie din regiune

Pretul energiei electrice pe bursa din Romania a fost sambata cel mai mic dintre pietele cu care tara noastra este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului pietei, OPCOM. Astfel,.

Alisson Becker a semnat cu Liverpool si a devenit cel mai scump portar din istorie

Liverpool a obtinut transferul portarului Alisson Becker de la AS Roma pentru suma de 62,5 milioane de euro plus bonusuri ce pot ajunge la alte zece milioane de euro, brazilianul devenind astfel cel mai scump goalkeeper din istorie, informeaza BBC.

Renault lanseaza noul Megane RS Trophy. Cel mai puternic Megane din toate timpurile face suta in 5.7 secunde

Renault a lansat noul Megane RS Trophy alaturi de acelasi propulsor de 1. 8 litri turbo, capabil insa de 300 de cai putere. Asadar, vorbim despre cel mai puternic Megane stock din istoria producatorului francez de automobile.

Faze tari: Cum arata cel mai excentric vernisaj de picturi. Tablourile contin organe genitale; Un vasluian a asteptat-o pe Simona Halep cu pine si sare; Armele printate 3D tocmai au devenit, ntr-un fel, legale;

Un nou set de date poate reprezenta prima dovada directa a unei stele care devoreaza o planeta. in ultimii ani, astronomii au observat ca variatiile sunt mai. Pe viitor, plantele vor putea fi capabile sa-si creeze propriul lor ingrasamant, datorita unei inovatii. Un nou studiu condus de oamenii de stiinta de la.

Transferul verii in Anglia: Tocmai a devenit cel mai scump portar din istorie (FOTO)

Brazilianul Alisson Becker a devenit cel mai scump portar din istorie dupa ce Liverpool a platit 62,5 milioane de euro pentru a il cumpara de la AS Roma. De asemenea, britanicii vor plati bonusuri in functie de pe.

Niciun candidat la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA, pna acum. Toader: Cred case vor nscrie mai multi dect atunci cnd a fost procedura pentru DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA, insa are convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia de manager al DIICOT, transmite Mediafax.

Trump spune ca vrea sa se reintalneasca cu Putin si ataca presa: Summitul cu Rusia a fost un mare succes, mai putin pentru presa Fake News

Donald Trump a declarat joi, 19 iulie, ca asteapta cu nerabdare o noua intalnire cu Vladimir Putin - in toiul unei polemici in centrul careia se afla declaratiile sale de la Helsinki -, atacand presa, pe care o acuza ca nu a subliniat marele succes al summitului lor, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )