Libnet.ro
UNICEF

23:15

in cautarea celui mai periculos oras de pe internet, documentarul unei firme din SUA care isi face reclama prezentand Romania ca un rai al infractorilor cibernetici (VIDEO)

B1 B1,
 in cautarea celui mai periculos oras de pe internet, documentarul unei firme din SUA care isi face reclama prezentand Romania ca un rai al infractorilor cibernetici (VIDEO)

O companie de securitate cibernetica din SUA isi face reclama prezentand hackerii din tara noastra. Symantec care detine, intre altele, Norton Antivirus, a produs un film documentar in care prezinta. continuă pe B1

Documentarul Norton despre hackerii Romaniei e superficial si ar trebui ignorat [VIDEO]

Compania Norton, care produce antivirusi, a publicat un documentar despre hackerii din Romania. Este vorba despre celebrul Hackerville, adica Ramnicu Valcea, la care toata lumea se raporteaza drept un cuib al hackerilor. Daca ar fi sa crezi documentarul, romani sunt asi la spart servere, dar realitatea e mult diferita. in cautarea celui mai periculos oras [] Documentarul Norton despre hackerii Romaniei e superficial si ar trebui ignorat [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Morosanu, a 40-a victorie din cariera, la Superkombat World Grand Prix III: Sportivul roman s-a impus in fata celui mai inalt luptator din lume

Catalin Morosanu a obtinut a 40-a victorie din cariera, impunandu-se in fata olandezului Colin George, cel mai inalt luptator din lume, in cadrul Superkombat World Grand Prix III, eveniment ce a avut loc la.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3321 seconds )