Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cautarile pentru gasirea avionului care l transporta pe Emiliano Sala au fost reluate

Hotnews Hotnews,
 Cautarile pentru gasirea avionului care l transporta pe Emiliano Sala au fost reluate

Cautarile pentru gasirea avionului care il transporta pe Emiliano Sala, disparut, luni seara, intre Nantes si Cardiff au fost reluate, sambata dimineata, dupa ce, in urma unei strangeri de fonduri s-au adunat peste 140. 000 de euro. continuă pe Hotnews

Cautarile pentru gasirea avionului care il transporta pe Emiliano Sala, reluate

Cautarile pentru gasirea avionului care il transporta pe fotbalistul Emiliano Sala, disparut luni seara intre Nantes si Cardiff, au fost reluate, sambata, dupa ce s-au adunat peste 140. 000 de euro in urma un.

Cautarile pentru gasirea avionului care il transporta pe fotbalistul Emiliano Sala au fost reluate

Cautarile pentru gasirea avionului care il transporta pe Emiliano Sala, disparut, luni seara, intre Nantes si Cardiff au fost reluate, sambata dimineata, dupa ce, in urma unei strangeri de fonduri s-au aduna peste 140. 000 de euro.

Digisport Impresionant. El a donat cea mai mare suma pentru continuarea cautarii avionului n care se afla Emiliano Sala

Cautarile avionului disparut deasupra Canalului Manecii si in care se aflau fotbalistul Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson au fost reluate, dupa ce familia fotbalistului a demarat o actiune de strangere de fonduri.

DigiSport: Anunt de ultima ora. Comunicatul oficial n cazul avionului disparut, n care se afla Emiliano Sala

Operatiunile de cautare a avionului disparut, in care se afla Emiliano Sala, au fost oprite. Este ultimul comunicat oficial al politiei din Guernsey, care a anuntat si familia jucatorului, informand-o ca sansele de a mai fi in viata sunt absolut zero.

Politia din insula Guernsey a oprit definitiv operatiunile de cautare a avionului disparut n care se afla Emiliano Sala

Politia din insula Guernsey a publicat un comunicat de presa in care a explicat ca a oprit definitiv operatiunile de cautare a avionului disparut in care se afla fotbalistul Emiliano Sala, informeaza AFP.

VIDEO Cautarile avionului in care se afla Emiliano Sala s-au incheiat. Moment emotionant la antrenamentul lui Nantes. Echipa spera ca fotbalistul a supravietuit

David Barker, reprezentant al capitaniei Guernsey, a anuntat, joi, incetarea cautarilor avionului disparut la inceputul saptamanii, in care se afla si fotbalistul Emiliano Sala. La Nantes, inainte de antrenamentul de joi, Ciprian Tatarusanu si colegii sai au fost protagonistii unui moment emotionat alaturi de suporteri.

TRAGEDIE! Incredibil ce a scris pe Facebook pilotul avionului disparut, inainte de zborul impreuna cu fotbalistul Emiliano Sala

Ies la iveala noi detalii despre pilotul care era la mansa avionului care a disparut deasupra Canalului Manecii, in care se afla forbalistul Emiliano Sala. Ma simt un pic ruginitle-ar fi scris pilotul.

Politia a oprit definitiv operatiunile de cautare a lui Emiliano Sala

Politia din insula Guernsey a publicat un comunicat de presa in care a explicat ca a oprit definitiv operatiunile de cautare a avionului disparut in care se afla fotbalistul Emiliano Sala, informeaza.

Ultimul mesaj trimis de Emiliano Sala din avionul groazei

Jucatorul argentinian Emiliano Sala este in continuare dat disparut odata cu avionul privat care il transporta din Franta inapoi in Marea Britanie.

FC Nantes a cerut continuarea cautarilor avionului n care se afla Sala

FC Nantes a cerut, joi seara, continuarea cautarilor avionului disparut la inceputul saptamanii, in care se afla jucatorul Emiliano Sala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )