Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a cautat Cuc in fata casei sefei Tarom, in seara dinaintea motiunii. Am intrebat-o ce parlamentari zboara

Hotnews Hotnews,
 Ce a cautat Cuc in fata casei sefei Tarom, in seara dinaintea motiunii. Am intrebat-o ce parlamentari zboara

Ministrul Transporturilor admite ca s-a intanit cu fosta sefa a Tarom in seara dinaintea motiunii, insa nu i-a cerut sa tina avioanele la sol. intalnirea, a precizat Razvan Cuc, a avut loc in fata casei Madalinei Mezei, pe strada, in jurul orei 21-21. Mezei: Mai multi PSD-isti au calatorit la Baia Mare cu o cursa speciala charter a Tarom. continuă pe Hotnews

VIDEO cu intalnirea Cuc-Mezei din fata casei fostei sefe Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a mers la fosta sefa a Tarom, Madalina Mezei, cu care s-a intalnit in fata casei. Ce a cautat Cuc in fata casei sefei Tarom, in seara dinaintea motiunii. Am intrebat-o ce parlamentari zboara.

VIDEO Imaginile care dovedesc ca Razvan Cuc a fost acasa la sefa Tarom cu o seara inainte de motiune. Cuc admite: Pot sa ma intalnesc cu directorii oriunde

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a intalnit cu sefa TAROM, Madalina Mezei, in fata casei sale, cu o seara inainte de motiunea de cenzura, arata imaginile publicate de ziuanews. ro. Razvan Cuc recunoaste ca a intrebat-o pe Mezei ce parlamentari vor zbura cu avioane Tarom in ziua motiunii de cenzura, dar neaga faptul ca i-a cerut sa retina aeronavele la sol.

Mesajele pe care ministrul Cuc i le-ar fi trimis sefei Tarom in ziua motiunii

In dimineata zilei motiunii, ministrul Transporturilor i-ar fi cerut sefei Tarom informatii despre parlamentarii care s-au imbarcat catre Bucuresti, potrivit unor mesaje publicate de stirileprotv. ro. intr-o conferinta de presa, Razvan Cuc a recunoscut ca a intrebat-o pe Madalina Mezei, cu o seara inainte ce parlamentari zboara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )