Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cauza mirosului neplacut din Chisinau, stabilita de procurori. Au fost cauzate prejudicii de 70 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Cauza mirosului neplacut din Chisinau, stabilita de procurori. Au fost cauzate prejudicii de 70 milioane de lei

Procuratura Generala anunta ca a pornit o cauza penala pe faptul poluarii apei si aerului in municipiul Chisinau, cat si pe faptul gestionarii incorecte a mijloacelor financiare, ceea ce a adus prejudicii de circa 70 milioane de lei, dupa investigatiile preliminare si constatarile specialistilor. continuă pe Adevărul

Incident deosebit de GRAV pe Aeroportul din Chisinau, din cauza unei erori umane

Incident grav pe Aeroportul International Chisinau. Autoritatea Aeronautica Civila anunta ca luni, 30 septembrie, trei automobile ale serviciului tehnic operau la capatul pistei de decolare, ceea ce.

Incredibilul cazier rutier al soferitei care a intrat cu 130 kmh intr-un troleibuz din Chisinau, omorand un om si ranind cateva zeci: 43 de amenzi, cinci dosare penale si o condamnare la inchisoare cu executare

Soferita care a provocat luni un accident grav in capitala moldoveana Chisinau, soldat cu un mort si 28 raniti, a fost amendata contraventional de 43 de ori in ultimul deceniu, a avut cinci dosare penale fiind prinsa beata la volan de mai multe ori si a executat o pedeapsa de sase luni de inchisoare din acest motiv, scrie presa moldoveana.

Digi24: VIDEO. in locuinta unui inalt oficial din China, acuzat de coruptie, a fost descoperita o avere colosala

Politia chineza a descoperit o avere ascunsa in subsolul unui fost oficial al Partidului Comunist din China. Perchezitia a fost ordonata de Comisia Nationala de Supraveghere - autoritatea anti-coruptie din China.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )