Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cauza mortii lui Nathalie Delon, fosta sotie a lui Alain Delon. Cum arata cea mai recenta fotografie a lor

B1 B1,
Cauza mortii lui Nathalie Delon, fosta sotie a lui Alain Delon. Cum arata cea mai recenta fotografie a lor

Actrita Nathalie Delon, fosta sotie a celebrului actor francez Alain Delon 85 de ani), a murit joi, la varsta de 79 de ani. Nefericitul anunt a fost facut de fiul ei, Anthony Delon, in social. continuă pe B1

Actrita Nathalie Delon, fosta sotie a lui Alain Delon, a murit la 79 de ani. A fost rapusa de o boala crunta

Actrita franceza Nathalie Delon a murit la varsta de 79 de ani. Anuntul a fost facut de fiul acesteia. Anthony Delon a sustinut ca mama sa a fost rapusa de un cancer cu evolutie rapida. Actrita era.

Mioara Roman, transfigurata de boala. Fosta sotie a lui Petre Roman e de nerecunoscut

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, a trecut printr-o perioada extrem de delicata, dupa ce a fost internata in spital mai multe zile. Fosta sotie a lui Petre Roman a suferit o interventie chirurgicala, insa acum se afla in afara oricarui pericol. Cu toate acestea, femeia a aparut total transfigurata de boala, ajungand de nerecunoscut la .

Care este, de fapt, relatia actuala dintre Dan Bittman si Liliana Stefan. Ce face pentru fosta sotie

Dan Bittman, dupa 25 de ani, a decis sa se desparta de femeia cu care are trei copii. Dar decizia nu era de acum, ci de mai bine de patru ani. Desi despartiti, au mai locuit impreuna, pana anul trecut, cand Bittman a decis sa se mute singur. Multi au pus despartirea pe asa-zisa relatie .

EXCLUSIV Gestul incredibil facut de fosta sotie a lui Bogdan Stanoevici inainte ca actorul sa moara. Medicii au ramas fara cuvinte

Actorul Bogdan Stanoevici, care a incetat din viata pe 12 ianuarie 2021, a lasat in urma multa durere. Reporterii playtech. ro au aflat, in exclusivitate, de la apropiatii familiei, detalii cutremuratoare, din ultima lui perioada de viata, dar si despre slujba de incinerare a trupului neinsufletit, care a avut loc, sambata trecuta, la Crematoriul Vitan Barzesti: .

Alex Bodi, decizie radicala in timp ce este in pericol de puscarie. Fosta sotie tremura

Alex Bodi a ajuns din nou la tribunal, la inceputul lunii ianuarie, pentru a afla de la magistrati daca va ramane in arest la domiciliu sau se va reveni la arestul preventiv. Desi cu procesul amanat pentru cateva ore, deci cu suspansul la un nivel inalt, sperantele lui scazand treptat, afaceristul a rasuflat usurat in .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )