Libnet.ro
UNICEF

22:15

Caz cutremurator la Oradea! O doctorita, acuzata ca si-ar fi ucis copilul, imediat dupa nastere, si l-ar fi ingropat in curtea unei case (VIDEO)

B1 B1,
Caz cutremurator la Oradea! O doctorita, acuzata ca si-ar fi ucis copilul, imediat dupa nastere, si l-ar fi ingropat in curtea unei case (VIDEO)

Caz socant la Oradea! O doctorita care isi facea rezidentiatul la spitalul judetean este cercetata pentru omor. Femeia, in varsta de 31 de ani, este acuzata ca si-ar fi ucis copilul, imediat dupa. continuă pe B1

Dezvaluirile anchetatorilor despre doctorita acuzata ca si-a ucis bebelusul: A tinut cadavrul copilului in casa timp de doua zile

Doctorita Nadia Filip si-a ucis copilul in momentul in care avea aproximativ o luna, i-a tinut cadavrul timp de doua zile in locuinta pe care o detine in Oradea, dupa care l-a ingropat in curtea unei case din comuna bihoreana Auseu, potrivit unor informatii facute publice vineri, 6 septembrie, de oficialii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

Caz cutremurator in SUA. Un adolescent de 14 ani si-a ucis toata familia si a alertat autoritatile

Caz cutremurator in Statele Unite. Un adolescent de 14 ani si-a ucis toata familia si a alertat autoritatile. Initial, a incercat sa minta si le-a spus politistilor ca se afla in subsolul casei in.

Doctorita din Oradea care si-a ingropat copilul, anchetata pentru omor in forma agravata. De ce sustine avocatul femeii ca infractiunea este imposibil de probat

Doctorita rezidenta din Oradea ajunsa in atentia procurorilor dupa ce cadavrul copilului pe care l-a nascut in urma cu 4 ani a fost descoperit ingropat in curtea unei case parasite din comuna bihoreana Auseu, este urmarita penal pentru o forma agravata a infractiunii de omor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )