Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz HALUCINANT in Romania! Un tanar de 18 ani i-a dat UN CAP in gura POLITISTULUI dupa ce a fost incatusat!

B1 B1,
Caz HALUCINANT in Romania! Un tanar de 18 ani i-a dat UN CAP in gura POLITISTULUI dupa ce a fost incatusat!

Incident grav in judetul Vrancea! Un tanar de 18 ani a fost arestat pentru ultraj dupa ce i-a dat un cap in gura politistului care il incatusa. Potrivit reprezentantilor IPJ Vrancea,. continuă pe B1

O punga de cannabis a fost gasita in nasul unui barbat. Drogurile au fost blocate intr-o nara timp de 18 ani

Medicii din Australia au scos din nasul unui barbat o punguta umpluta cu cannabis, la 18 ani dupa ce barbatul a incercat sa introduca drogurile in inchisoare. Barbatul primise drogurile de la iubita sa, care l-a vizitat cat timp acesta se afla in penitenciar, scrie The Independent.

Realitatea TV - scurta istorie: Primul post de stiri, ingropat de faliment la 18 ani de la infiintare

CNA a decis, marti, sa nu prelungeasca licenta postului Realitatea TV, din cauza efectelor produse cand instanta a cerut declansarea procedurii falimentului in cazul acestei statii. Forul a aprobat trecerea activitatii pe o alta televiziune a unei alte firme detinute de Cozmin Gusa, Realitatea PlusGeopol International. Dar, cand licenta actuala a Realitatii TV expira la capatul zilei de 30 octombrie, se trag practic obloanele la cea mai veche televiziune de stiri din Romania, dupa aproape 20 de ani de cheltuieli exorbitante, urmate de 8 ani de insolventa. HotNews. ro va prezinta o scurta istorie a acestei statii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )