Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz incredibil in Romania! Familie amendata pentru ca plangea copilul

Antena3 Antena3,
Caz incredibil in Romania! Familie amendata pentru ca plangea copilul

Caz incredibil in Romania! O femeie a fost amendata pentru ca ii plangea copilul. Incidentul s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata, in localitatea Popesti Leordeni. Politia a amendat-o pe mama. continuă pe Antena3

Dieta faimosului nutritionist Gianluca Mech a fost lansata in Romania. Puterea plantelor pentru a slabi si a fi sanatos!

Dieta faimosului nutritionist italian Gianluca Mech, urmata inclusiv de staruri de la Hollywood, a fost lansata in Romania in prezenta specialistilor din industrie si a multor persoane publice care au testat deja produsele ori le-au descoperit cu aceasta ocazie: Andreea Marin, Elisabeta Lipa, Doina Melinte, Anca Serea, Cezar Ouatu, Ela Craciun, Ellie White, Carmen Negoita, DJ Wanda, Cristina Mihaela Dorobantu, Diana Bart, Alexandra Ungureanu, Adina Halas, Paula Chirila, Cristina Cioran, Rocsana Marcu, Sophia, Anca Ciota.

ALERTA METEO: Ce se intampla cu CICLONUL POLAR care a lovit Romania! VESTI TERIBILE pentru aceasta saptamana: Zonele vizate

Fenomene meteo extreme vor lovi Romania in ultima saptamana a lunii septembrie! Din cauza unui aer polar, temperaturile vor scadea brusc la 18-19 grade si se vor inregistra primele ninsori. Pe parcursul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )