Libnet.ro
UNICEF

10:00

Caz infiorator la o scoala din Brasov. Zeci de copii au ajuns la spital. Ce s-a intamplat?

Playtech Playtech,
Caz infiorator la o scoala din Brasov. Zeci de copii au ajuns la spital. Ce s-a intamplat?

Caz socant la Brasov, unde zeci de copii au ajuns la spital! in ce stare sunt acum elevii dupa ce au fost lasati nesupravegheati? Lipsa de responsabilitate a persoanelor din cadrul scolii este de necrezut! Caz infiorator la o scoala din Brasov Ce s-a intamplat in Brasov la o scoala primara, este chiar infiorator. Zeci . continuă pe Playtech

Zeci de elevi din Brasov au suferit arsuri la ochi dupa ce s-au uitat intr-o lampa cu ultraviolete

Caz infiorator intr-o scoala din Brasov! Aproape 20 de elevi au ajuns la spital cu arsuri la ochi, dupa ce s-au uitat intr-o lampa cu ultraviolete. Cazul a ajuns deja in atentia inspectoratului scolar judetean.

Aproximativ 20 de copii din Brasov, la spital cu probleme la ochi dupa ce femeia de serviciu a scolii a uitat pornita o lampa cu ultraviolete

Aproximativ 20 de copii de la o scoala din Brasov au ajuns la spital cu probleme la ochi, dupa ce femeia de serviciu din scoala a uitat sa scoata din priza o lampa cu ultraviolete.

Situatie incendiara la Opera Nationala din Iasi. Zeci de copii si parinti au protestat pe scarile institutiei

Cateva zeci copii, membri ai corului Juniorii Operei, au protestat, alaturi de parinti, pe scarile din fata Operei Nationale Romane din Iasi ONRI), nemultumiti dedecizia conducerii institutiei in cazul dirijoarei corului, Raluca Zaharia. Acuzata ca a luat o decizie nedreapta, managerul Beatrice Rancea spune ca este vorba despre o confuzie.

VIDEO Caz revoltator. Profesoara din Prahova, inregistrata cand face o criza de nervi si le spune elevilor ca sunt viermi, nesimtiti si mizerabili

O profesoara de la Scoala Nichita Stanescu din localitatea Ceptura din judetul Prahova a fost inregistrata in timp ce a facut o criza de nervi in fata elevilor, numindu-i viermi, nesimtiti si mizerabili. inregistrarea cu profesoara a fost publicata de Observatorulph.

In 2019: Promovarea companiilor din tara noastra a ajuns la circa 490 milioane euro

Horvath and Partners a anuntat miercuri, ca valoarea cheltuielilor pentru Promovarea pe canalele TV, radio, in ziare si reviste online, a companiilor din tara noastra a ajuns, in 2019, la circa 490 milioane euro, in crestere cu 12% fata de anul precedent, a anunat, miercuri, Horvath and Partners, unul dintre jucatorii locali si internationali pe piata consultantei in management.

Numarul mortilor din cauza coronavirusului a ajuns la aproape de 500 pe masura ce continua sa se extinda. Presedintele chinez Xi Jumping si-a sistat aparitiile in public. Cum s-a propagat virusul, pe tari (FOTO, VIDEO)

Bilantul mortilor din cauza coronavirusului a ajuns, mieruri, la 492 de persoane, al celor infectate a trecut de 24. 500, iar virusul s-a raspandit in 25 de tari desi in aceasta categorie sunt incluse Macao.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )