Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz de meningita, confirmat astazi la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. DSP va face dezinfectie in tot liceul

Hotnews Hotnews,
 Caz de meningita, confirmat astazi la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. DSP va face dezinfectie in tot liceul

Un caz de meningita meningococica fulminanta a fost confirmat, joi, la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. Meningita este o boala contagioasa. Elevii liceului au primit tratament profilactic, iar DSP urmeaza sa faca dezinfectie in tot liceul. continuă pe Hotnews

UPDATE Eleva de la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti diagnosticata cu meningita a murit. DSP va face dezinfectie in tot liceul

Eleva de la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti diagnosticata cu meningita a murit joi dupa-amiaza, la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Cazul de meningita meningococica fulminanta a fost confirmat, joi, la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. Meningita este o boala contagioasa. Elevii liceului au primit tratament profilactic, iar DSP urmeaza sa faca dezinfectie in tot liceul.

UPDATE Eleva de la Liceul Gheorghe Lazar diagnosticata cu meningita a murit. DSP va face dezinfectie in tot liceul

Eleva de la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti diagnosticata cu meningita a murit joi dupa-amiaza, la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Cazul de meningita meningococica fulminanta a fost confirmat, joi, de DSP la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. Meningita este o boala contagioasa. Elevii liceului au primit tratament profilactic, iar DSP urmeaza sa faca dezinfectie in tot liceul.

UPDATE Eleva de la liceul Gheorghe Lazar diagnosticata cu meningita a murit. DSP va face dezinfectie in liceu, cursurile au fost suspendate

Eleva de la Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti diagnosticata cu meningita a murit joi dupa-amiaza, la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Cazul de meningita meningococica fulminanta a fost confirmat, joi, de DSP la liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. Meningita este o boala contagioasa. Elevii liceului au primit tratament profilactic, iar DSP urmeaza sa faca dezinfectie in tot liceul. Cursurile vor fi suspendate vineri.

UPDATE Eleva de la liceul Gheorghe Lazar diagnosticata cu meningita a murit. DSP va face dezinfectie in liceu, cursurile au fost suspendate

Eleva in varsta de 18 ani de la Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti diagnosticata cu meningita a murit joi dupa-amiaza, la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Cazul de meningita meningococica fulminanta a fost confirmat, joi, de DSP la liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. Meningita este o boala contagioasa. Elevii liceului au primit tratament profilactic, iar DSP urmeaza sa faca dezinfectie in tot liceul. Cursurile vor fi suspendate vineri.

Caz de meningita, confirmat la Liceul Gheorghe Lazar din Capitala

E ancheta epidemiologica la Liceul Gheorghe Lazar din Capitala dupa ce inspectorii sanitari au confirmat un caz de meningita menigococica fulminanta la un elev.

UPDATE Caz de meningita, confirmat la Liceul Gheorghe Lazar din Capitala. Eleva, internata de urgenta, a murit

E ancheta epidemiologica la Liceul Gheorghe Lazar din Capitala dupa ce inspectorii sanitari au confirmat un caz de meningita menigococica fulminanta la o eleva, care a murit la Institutul Matei Bals din Capitala. Tanara a fost internata, miercuri seara, de urgenta, insa medicii nu au putut sa o salveze.

Caz de meningita la liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti

Joi dimineata, DSP Bucuresti a primit o informare cu privire a unui caz de meningita meningococica fulminanta la Liceul Gheorghe Lazar. Imediat, medici din cadrul compartimentului de epidemiologie.

Caz de meningita in liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. Cursurile, suspendate vineri

Un caz de meningita a fost descoperit in liceul Gheorghe Lazar din Capitala. in acest context, DSP Bucuresti a precizat ca medici din cadrul compartimentului de epidemiologie s-au deplasat la liceu si au.

Caz de meningita la liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti. Victima a murit

Update: Amurit fata care avea meningita, la Matei Bals, potrivit unor surse din spital. Stirea initiala:Joi dimineata, DSP Bucuresti a primit o informare cu privire a unui caz de meningita.

O eleva de la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti a murit de meningita. Cursurile, suspendate vineri

UPDATE:Eleva de clasa a XII-a infectata de cu meningita a murit in spital. Aceasta fusese internata de miercuri seara, dar a incetat din viata in ciuda eforturilor medicilor. Un caz de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )