Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz revoltator: Un barbat a facut infarct dupa ce a asteptat trei ore pe holurile spitalului din Satu Mare pentru a fi internat (VIDEO)

B1 B1,
Caz revoltator: Un barbat a facut infarct dupa ce a asteptat trei ore pe holurile spitalului din Satu Mare pentru a fi internat (VIDEO)

Caz socant la spitalul din Satu Mare. Un barbat a facut infarct dupa ce a asteptat trei ore pe holuri ca sa fie internat. Omul care se afla acum in moarte cerebrala are 38 de ani si este tatal a 5 copii. continuă pe B1

Caz revoltator: Un barbat a facut infarct dupa ce a asteptat trei ore pe holurile spitalului din Satu Mare pentru a fi internat

Caz socant la spitalul din Satu Mare. Un barbat a facut infarct dupa ce a asteptat trei ore pe holuri ca sa fie internat. Omul care se afla acum in moarte cerebrala are 38 de ani si este tatal a 5 copii.

Barbat lasat sa moara pe holurile spitalului. A fost gasit dupa ce a facut infarct in baie

Un barbat de 38 de ani din Satu Mare este la un pas de moarte dupa ce a facut un infarct in baia Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta, in timp ce astepta sa fie consultat. Familia acestuia acuza medicii ca l-au lasat pe barbatul bolnav sa astepte trei ore pe holuri. Acum se zbate intre viata si moarte la Cluj.

Caz revoltator! A chemat ambulanta ca sa-si vada iubitul

Caz incredibil la Botosani. O tanara de 19 ani din comuna Hlipiceni a sunat la 112 solicitand ambulanta, din cauza unor probleme respiratorii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3278 seconds )