Libnet.ro
UNICEF

07:00

CAZ REVOLTATOR: Un caine fost impuscat pe o sosea din Maramures. Un copil a fost martor la intreaga scena (FOTO)

B1 B1,
CAZ REVOLTATOR: Un caine fost impuscat pe o sosea din Maramures. Un copil a fost martor la intreaga scena (FOTO)

Un nou caz de cruzime impotriva animalelor in Romania. Un caine a fost impuscat in plina strada, in Maramures. Martor la intreaga scena a fost un copil de sase ani. Asociatia Anima Pro Terra a. continuă pe B1

Un barbat a impuscat un caine dintr-o masina, pe o sosea din Maramures. Cine e soferul FOTO

Un caine care se afla pe drumul national dintre Maramures si zona Bucovinei a fost impuscat sambata dintr-un autoturism .

UPDATE Caine impuscat pe sosea, in Maramures Politia anunta ca a fost deschis dosar penal

Doi voluntari ai unei asociatii din Maramures povestesc cum au fost martorii unei scene ingrozitoare, la cinci kilometri de Borsa, cand un caine a fost impuscat mortal de o persoana aflata intr-o masina de culoare rosie, relateaza Mediafax. UPDATE: Politistii si procurorii au deschis dosar penal dupa ce un barbat de 69 de ani a impuscat un caine in Pasul Prislop, faptele cercetate fiind uz de arma letala fara drept si uciderea animalelor cu intentie, informeaza Politia Romana.

Cine este soferul acestui Logan rosu de pe soseaua din Maramures. Barbatul a impuscat fara mila un caine, in mijlocul drumului

Un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a impuscat fara mila un caine, in mijlocului drumului. Incidentul s-a produs pe drumul national care leaga Maramuresul de Bucuvina. Martorii au sunat imediat la 112. Ce pedeapsa risca acum soferul? Cine este soferul care a impuscat un caine pe o sosea din Maramures Sambata, .

Caine impuscatdintr-un autoturism, pe o sosea din Maramures. Cine e soferul

Un caine care se afla pe drumul national care leaga Maramures de Bucovina a fost impuscat sambata dintr-un autoturism care circula pe sosea.

Panica intr-un cartier rau famat din Iasi: un barbat a fost impuscat in urma unui scandal. Politia cauta faptasul

Un barbat de 40 de ani din municipiul Iasi a fost impuscat in noaptea de joi spre vineri, intr-un cartier rau famat din oras. Victima urmeaza sa fie operata, in timp ce anchetatorii sunt pe urmele faptasului.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )