Libnet.ro
UNICEF

12:15

Caz SOCANT in Alba Iulia: Un sofer a fost filmat conducand HAOTIC prin oras. Cum a fost oprit si ce a declarat acesta (VIDEO)

B1 B1,
Caz SOCANT in Alba Iulia: Un sofer a fost filmat conducand HAOTIC prin oras. Cum a fost oprit si ce a declarat acesta (VIDEO)

Un sofer, in varsta de 47 de ani, a fost filmat, miercuri, in timp ce conducea haotic prin Alba Iulia, fiind de mai multe ori pe punctul de a provoca accident. Soferul din spate a filmat cum conducatorul auto. continuă pe B1

Caz SOCANT in Bihor! Doi politisti au fost raniti de un sofer fugar care nu detinea permis de conducere

Doi politisti din Bihor au fost raniti, in noaptea de marti spre miercuri, de un sofer, in varsta de 23 de ani, care a fugit de la locul accidentului. Soferul a fugit de un echipaj al Politiei care a vrut.

VIDEO Scene socante pe strazi din centrul orasului Alba Iulia. Cum era sa loveasca mai multi pietoni un sofer care conducea haotic

Scenbe socante, miercuri, pe strazile din Alba Iulia. Un sofer a fost foarte aproape sa loveasca mai multe persoane si masini intr-o cursa haotica ce s-a derulat pe parcursul mai multor minute. Politistii au nstabilit ca soferul era bolnav si suferise o criza.

VIDEO Scene socante pe strazile din centrul orasului Alba Iulia. Cum era sa loveasca mai multi pietoni un sofer care conducea haotic

Scene socante, miercuri, pe strazile din Alba Iulia. Un sofer a fost foarte aproape sa loveasca mai multe persoane si masini intr-o cursa haotica ce s-a derulat pe parcursul mai multor minute. Politistii au stabilit ca soferul era bolnav si suferise o criza.

Imagini socante in Alba Iulia. Un sofer inconstient, la un pas sa ucida mai multi pietoni - VIDEO

Un sofer a fost la un pas sa loveasca, miercuri, mai multi pietoni, care traversau strada, dupa ce a plecat in viteza pe culoarea rosie a semaforului. Soferul in cauza, care a condus haotic, ar suferi de o.

Au salvat Alba Iulia de la o tragedie. Primarul Mircea Hava multumeste public persoanelor care l-au oprit pe soferul care circula haotic pe strazi

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, adreseaza multumiri publice pentru doua persoane cu spirit civic care s-au implicat in rezolvarea situatiei critice de pe strazi, cand un sofer a circulat mai bine de 1 kilometru haotic si era aproape sa loveasca mai multi pietoni.

Caz SOCANT! A fost omorat in bataie pentru un loc de PARCARE! Detalii CUTREMURATOARE

Caz socant in Franta! Un barbat in varsta de 43 de ani a fost snopitsambatain fata celor trei copii ai sai de catre doi tineri, in varsta de 21 si de 24 de ani, care l-au acuzat ca a.

Caz socant in Republica Moldova. O tanara mama si-a injunghiat copilul de zece ani in timpul mesei

Caz socant in Republica Moldova. O mama si-a injunghiat propriul copil in timp ce stateau la masa. Copilul de zece ani se afla la masa cu mama lui, care l-a injunghiat de mai multe ori, potrivit.

Incendiu de proportii intr-un bloc din Alba Iulia. Doua persoane au ajuns la spital

Un incendiu urias a izbucnit luni seara la un bloc din Alba Iulia. Proprietarul blocului a alertat vecinii si la scurt timp au sosit si pompierii. Doua persoane au fost afectate si au avut nevoie d.

VIDEO Cazul soferului care a condus haotic masina prin Alba Iulia: analizele arata ca nu a consumat substante interzise

Soferul care a condus haotic, miercuri, pe strazile din centrul orasului Alba Iulia punand in pericol mai multi pietoni nu a consumat substante interzise, potrivit rezultatelor primite, joi, de Politia Alba.

Peste 7.000 de romani, asteptati la Alba Iulia pentru un nou record Guinness: celmai mare 100 in cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni

Alba Iulia isi propune sa intre pentru a doua oara in Cartea Recordurilor. Dupa Marea imbratisare din 2010, in 29 septembrie 2018 sunt asteptati in Cetatea Alba Carolina circa 7. 500 de participanti care sa formeze Cel mai mare 100 uman, incadrat in conturul steagului Romaniei alcatuit tot din oameni.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )