Libnet.ro
UNICEF

07:00

Caz socant in Alba Iulia. Un tanar a fost arestat dupa ce i-a dat tatalui sau cu o farfurie in cap si l-a omorat

Antena3 Antena3,
Caz socant in Alba Iulia. Un tanar a fost arestat dupa ce i-a dat tatalui sau cu o farfurie in cap si l-a omorat

Un tanar din Alba Iulia a fost arestat preventiv pentru ca si-ar fi omorat tatal, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan, potrivit unui comunicat dat joi publicitatii de catre Parchetul de. continuă pe Antena3

Caz socant in Focsani. Un barbat de 40 de ani a fost gasit spanzurat in podul blocului

Un focsanean in varsta de 40 de ani a fost gasitfara suflare in podul unui bloc de pe strada Bucegi din municipiu. Potrivit politistilor, barbatul a ales sa-si puna capat zilelor spanzurandu-se.

Doua persoane au fost retinute, dupa ce o fotografie cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Sala a aparut pe retelele de socializare

Doua persoane, o femeie de 48 de ani si un barbat de 62 de ani, din Wiltshire Marea Britanie), au fost retinute dupa ce pe retelele de socializare a fost publicata o fotografie cu corpul neinsufletit al fostului fotbalist Emiliano Sala, care a fost autopsiat la morga din Dorset, informeaza BBC.

Arestat preventiv pentru crima in ziua de Paste. A revenit in tara pentru sarbatori in familie si a ajuns sa-si ucida tatal

Un barbat in varsta de 40 de ani a fost arestat preventiv la Alba Iulia dupa ce a comis o crima chiar in ziua de Paste. Victima este chiar tatal acestuia.

Belarus: Un apropiat al presedintelui Lukasenko a fost arestat dupa ce ar fi complotat impotriva sefului statului

Un apropiat al lui Aleksandr Lukasenko, presedintele din Belarus, a fost retinut de ofiterii KGB, fiind suspectat ca facea parte dintr-un grup de conspirationisti care pregateau un complot impotriva sefului st.

Politia din Noua Zeelanda, in stare de alerta: Un barbat de 33 de ani a fost arestat

Politia din Noua Zeelanda a arestat marti un barbat in Christchurch in urma unei alerte cu bomba in orasul in care 50 de oameni au fost ucisi in atacurile de la doua moschei din 15 martie, scrie Reuters.

SUA: Un fost militar american care pregatea un atentat cu bomba in Long Beach a fost arestat

Un fost militar american, suspectat ca pregatea un atentat cu bomba in Long Beach, in apropiere de Los Angeles, pentru a razbuna atacurile comise in martie asupra celor doua moschei din Noua Zeelanda a fost arestat vineri, potrivit informatiilor furnizate luni de serviciul procuraturii federale americane, transmite AFP.

Haos pe aeroport. Zeci de mii de calatori au fost efectati dupa ce peste o mie de zboruri au fost anulate din cauza grevei

Compania aeriana scandinava SAS a anulat peste 1200 de zboruri programate luni si marti, dupa ce o greva a pilotilor, care afectase deja zeci de mii de calatori, a intrat in a treia zi, duminica. Cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )