Libnet.ro
UNICEF

23:00

Caz socant. Un barbat si-a ucis amanta si i-a ars trupul trei zile, pentru a scapa de cadavru

Antena3 Antena3,
Caz socant. Un barbat si-a ucis amanta si i-a ars trupul trei zile, pentru a scapa de cadavru

Un barbat de 51 de ani a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce si-a ucis amanta si i-a ars corpul, timp de trei zile. Leslie Khoo Kwee Hock, din Singapore, a strangulat-o pe amanta sa, o tanara de. continuă pe Antena3

Si-a ucis amanta, dupa ce aceasta i-a cerut sa-i returneze banii imprumutati. Ca sa scape de cadavru, barbatul a decis sa-l arda. I-a luat trei zile sa scape de el

Si-a ucis amanta, dupa ce aceasta i-a cerut sa-i returneze banii imprumutati. Ca sa scape de cadavru, barbatul a decis sa-l arda. I-a luat trei zile sa scape de el. Cu toate acestea, Leslie Khoo Kwee Hock,.

Caz socant in Vaslui. Un recidivist a jefuit un copil de numai sase ani

Un caz de-a dreptul revoltator a avut loc in Vaslui. Un tanar de 23 de ani a jefuit un copil de numai 6 ani si a furat de la acesta un lantisor din aur, pe care ulterior l-a amanetat. Caz socant in.

Caz socant in Vaslui. O fata violata de tatal vitreg a fost trimisa de politie in casa agresorului

Caz socant in Vaslui. O fata de 15 ani a sunat la 112 pentru a anunta ca a fost violata de tatal vitreg. Oamenii legii au luat act de cele intamplate siau lasat victima sa locuiasca sub.

Caz socant in Italia. Un roman, retinut pentru ca isi batea sotia si fetita de un an jumate cu cureaua

Un barbat roman domiciliat in Roma a fost retinut duminica seara de carabinieri dupa ce sotia sa s-a plans autoritatilor ca acesta le-a agresat pe ea si pe fetita lor de numai 18 luni cu o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2829 seconds )