Libnet.ro
UNICEF

00:07

Caz socant! Un bebelus a murit dupa slujba de botez

B1 B1,
Caz socant! Un bebelus a murit dupa slujba de botez

Un nou-nascut din judetul Iasi si-a pierdut viata intr-un mod absolout bizar. Imediat dupa slujba de botez, medicii au fost solicitati sa intervina. in ciuda manevrelor de resuscitare, micutul nu a . continuă pe B1

Caz socant! Un bebelus a murit dupa slubja de botez

Un nou-nascut din judetul Iasi si-a pierdut viata intr-un mod absolout bizar. Imediat dupa slujba de botez, medicii au fost solicitati sa intervina. in ciuda manevrelor de resuscitare, micutul nu a .

Copil mort dupa slujba de botez. Preotul a incercat sa-l resusciteze in mijlocul bisericii

Un bebelus din judetul Iasi a murit in conditii suspecte, imediat dupa slujba de botez. Medicul de pe ambulanta care a intervenit la locul solicitarii a inceput manevrele de resuscitare, acestea au fost continuate in spital, dar fara rezultat.

Concluziile legistilor in cazul bebelusului mort dupa slujba de botez

Necropsia bebelusului mort in conditii suspecte, dupa propriul botez, nu a adus lamuriri cu privire la cauza decesului acestuia.

Caz socant in Hong Kong. Un tanar a murit intr-o casa a groazei, dupa ce a fost lovit de un sicriu

Un tanar, in varsta de 21 de ani, a murit dupa ce a fost lovit de un sicriu in timp ce se afla intr-o casa a groazei dintr-un parc de distractii din Hong Kong. Victima a fost.

Bebelus mort dupa ce i s-a facut rau in timpul slujbei de botez. Politistii au deschis o ancheta

Politistii ieseni au demarat cercetari in cazul unui copil de doua luni caruia i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la scurt timp, la spital. Incidentul s-a petrecut la o biserica.

Bebelus mort, dupa ce i s-a facut rau in timpul slujbei de botez. Politistii au deschis o ancheta

Politistii ieseni au demarat cercetari in cazul unui copil de doua luni caruia i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la scurt timp, la spital. Incidentul s-a petrecut la o biserica.

E VESTEA trista a DIMINETII! A murit dupa ce a cazut in gol 600 de metri

Un alpinist roman de 38 de ani a murit vineri, dupa o cazatura in gol de 600 de metri, in timp ce incerca sa coboare de pe varful Mont Blanc, din Franta, relateaza presa franceza.

Tragedie in Masivul Mont Blanc: Un alpinist roman a murit dupa o cadere de 600 de metri

Un alpinist roman a decedat, vineri, dupa ce s-a prabusit in gol 600 de metri in timp ce cobora de pe Masivul Mont Blanc. Barbatul de 38 de ani tocmai reusise sa escadeleze masivul in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )