Libnet.ro
UNICEF

22:45

Caz socant in Bistrita. O adolescenta de 18 ani, amenintata cu cutitul sa intretina relatii sexuale

Antena3 Antena3,
Caz socant in Bistrita. O adolescenta de 18 ani, amenintata cu cutitul sa intretina relatii sexuale

Un barbat de 56 de ani din Livezile a amenintat cu cutitul o tanara de 18 ani noaptea trecuta, in plina strada. Acesta i-a cerut tinerei sa intretina relatii sexuale cu el. Incidentul a avut loc. continuă pe Antena3

Caz socant intr-o comuna din Ialomita! O femeie si-a ucis concubinul, iar apoi i-a ars trupul. Ultima lui dorinta a fost sa fie incinerat

Caz socant intr-o comuna din Ialomita! O femeie este acuzata ca si-a ucis sotul, apoi i-a incendiat trupul. Femeia spune ca barbatul a murit din cauze naturale si i-a dat foc pentru ca ultima lui dorinta.

Digisport: Istorie in direct la Cincinnati! De 18 ani nu s-a mai intamplat asa ceva in circuitul feminin

Sofia Kenin este prima jucatoare din 2001 pana in prezent care reuseste sa invinga doua lidere WTA in saptamani consecutive. Ultima care a reusit o astfel de performanta a fost Lindsay Davenport, in urma cu 18 ani.

Caz socant in Germania. Doi romani au jefuit, batut si ucis cu o foarfeca un barbat de 67 de ani

Caz socant in Germania. Doi romani au omorat un barbat de 67 de ani, intr-un mod cumplit. Criminalii l-au jefuit pe om, l-au batut si apoi l-au ucis cu o foarfeca. Cei doi romani au patruns intr-o casa.

Vlogger-ul Selly a castigat primul milion de euro la 18 ani. Ce le spune tinerilor despre bani

Andrei Selaru, cunoscut publicului sub numele de Selly, este fara indoiala unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania. La 18 ani, tanarul se poate mandri cu performanta ca a reusit sa castige primul milion de euro din propriile puteri. Activitatea din online nu este insa singura munca pe care o presteaza. El mai este .

Scene teribile surprinse in Eforie Nord. Un adolescent de 18 ani, spulberat pe trecerea de pietoni

Scene cumplite surprinse vineri, in Eforie Nord. Un barbat de 47 de ani a lovit un tanar de 18 ani chiar pe trecerea de pietoni. Incidentul s-a petrecut la intersectia cu strada I. Duca. Politistii au.

Caz socant in Bucuresti. Un minor a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost batut. Agresorii au vrut sa-i dea foc

Joi dimineata, prin apel 112, Politia Capitalei a fost sesizata ca un tanar de 17 ani a fost victima unei agresiuni, persoane necunoscute stropindu-l cu o substanta adeziva, dupa care au incercat sa-l.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2806 seconds )