Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz socant! Doi copii au murit in timp ce se uitau la desene animate

Antena3 Antena3,
Caz socant! Doi copii au murit in timp ce se uitau la desene animate

Doi copii, o fetita de trei ani si fratele ei de patru ani, si-au pierdut viata in timp ce se uitau la desene animate, dupa ce televizorul a explodat. Incidentul tragic s-a petrecut intr-un sat din Repub. continuă pe Antena3

Caz socant in Statele Unite. Doi parinti vegani sunt acuzati ca si-au infometat copilul de cinci luni. Ce i-au dat in loc de lapte

Caz socant in Statele Unite. Doi parinti vegani sunt acuzati ca si-au infometat copilul de cinci luni dupa ce i-au inlocuit laptele praf din alimentatie cu o formula de lapte bazata pe.

O politista din Botosani a murit in Germania. Femeia avea doi copii

Cristina Rotaru, o politista din Botosani, a murit in Germania, in timp ce se afla acolo in concediu. Femeia a murit in timp ce era intr-o masina. Ea a suferit un infarct, a notat botosaninews. ro.

VIDEO Ce au patit doi copii prinsi scuipand coji de seminte pe strada

Politistii locali din Calafat au fost cei care au surprins mai multi adolescenti care stateau pe o banca, mancau seminte si scuipand cojile pe jos. Dupa ce i-au intrebat daca le place ce au facut in jurul bancilor, politistii au adus doua maturi si i-au pus pe copii sa curete toata zona unde facusera mizerie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )