Libnet.ro
UNICEF

22:45

Caz socant in Galati. Femeie externata din spital cu rani pe tot corpul

Antena3 Antena3,
Caz socant in Galati. Femeie externata din spital cu rani pe tot corpul

Sistemul sanitar a mai facut o victima. Familia unei femei de 88 de ani din Pascani face acuzatii grave la adresa medicilor dupa ce aceasta a fost internata pentru o durere la picior, dar a fost externata inerta si cu rani deschise pe tot corpul. Ba mai mult, batrana a murit la scurt timp dupa externare. continuă pe Antena3

Caz socant in Galati. Batrana in stare de putrefactie pe patul de spital

Sistemul sanitar a mai facut o victima. Familia unei femei de 88 de ani din Pascani face acuzatii grave la adresa medicilor dupa ce aceasta a fost internata pentru o durere la picior, dar a fost externata inerta si cu rani deschise pe tot corpul. Ba mai mult, batrana a murit la scurt timp dupa externare.

CAZ SOCANT in Dolj: Batrana, arsa de vie de un vecin. Barbatul sustine ca femeia era vrajitoare(VIDEO)

Caz socant intr-o localitate din Dolj. O batrana a fost arsa de vie de un vecin chiar sub privirile ingrozite ale mai multor localnici. Criminalul a spus ca a omorat-o pe femeie pentru ca o credea vrajitoare,.

Caz socant in Brasov. O tanara supravietuieste in cort, la marginea padurii. Politia o rateaza de cate ori o cauta

Caz uluitor in Brasov. O tanara de 30 de ani supravietuieste de vreme indelungata intr-un cort, la marginea padurii in Scheii Brasovului. Oamenii din acest colt al cartierul Schei au tot urmarit sa vada cine e noul lor vecin si au zarit o tanara, cu un par lung saten inchis, inaltuta, slabuta, careia ii dau in jur de 30 de ani. Ea a ramas acolo, netulburata, la granita intre pericolul din desis si curiozitatea oamenilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )