Libnet.ro
UNICEF

21:15

Caz socant la o gradinita din Brasov. Motivul pentru care o educatoare a lovit si inchis un copil in dulap

Antena3 Antena3,
Caz socant la o gradinita din Brasov. Motivul pentru care o educatoare a lovit si inchis un copil in dulap

Caz socant la o gradinita din Brasov. O educatoare este acuzata ca ar fi lovit un copil de 5 ani, iar apoi l-ar fi inchis in dulap. Totul pentru ca acesta nu ar fi vrut sa doarma, sustine mama copilului. continuă pe Antena3

Mama unui copil de 5 ani spune ca baietelul ei a fost lovit si incuiat in debara de educatoare, la o gradinita din Brasov

Mama unui copil de 5 ani de la o gradinita de stat din Brasov spune ca baietelul ei a fost lovit de educatoare si incuiat in debara pentru ca nu voia sa doarma. El a fost luat din patut, trantit pe scaunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masa, dupa care a inceput sa planga si a fost bagat in debara, incuiat cu lumina stinsa, a declarat mama copilului, pentru Brasov TV.

Un tanar de 27 de ani, din Brasov, retinut pentru coruperea sexuala a unei copile

Un tanar de 27 de ani din Brasov e banuit de corupere sexuala a unei fete de 13 ani. Acesta ar fi bordat-o pe copila pe o retea sociala si ar fi determinat-o sa ii trimita mai multe imagini.

Motivul pentru care Ceausescu nu a facutmai multe autostrazi

A1, cea mai veche autostrada din Romania, a fost construita in doar cinci ani, intre 1967 si 1972, din ordinul lui Nicolae Ceausescu. Totusi, desi avea in plan mai mult de 3. 000 de kilometride.

Baietel de 5 ani, lovit si incuiat de educatoare in debara, cu lumina stinsa, pentru ca n-a vrut sa doarma. Cazul, sesizat la o gradinita de stat din Brasov

Un baietel de cinci ani de la o gradinita de stat din Brasov a fost lovit si incuiat de educatoare in debara, cu lumina stinsa, pentru ca nu a vrut sa doarma. Femeia a fost sanctionata cu avertisment scris de conducerea unitatii, insa Politia Brasov a deschis o ancheta in acest caz, pentru purtare abuziva.

Baiat de cinci ani, batut si incuiat in debara de educatoarea unei gradinite din Brasov

Un baiat de cinci ani ar fi fost batut si incuiat in debaraua clasei e educatoarea unei gradinite din Brasov. Mama copilului a povestit ca fiul ei a fost abuzat de educatoare la jumatatea lunii.

Caz socant la Ialoveni. Un tanar si-a violat fiica minora in timp ce sotia acestuia se afla la munca peste hotare

Un locuitor al satului Costesti, raionul Ialoveni, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, de catre Judecatoria Hancesti, sediul Ialoveni, pentru violul fiicei minore, timp de mai bine de un an.

Caz socant in Gorj. Un barbat a fost injunghiat de propria sotie in spate

Un barbat de 42 de ani, din comuna Vladimir, judetul Gorj, a fost injunghiat de sotie cu un cutit an spate, weekend-ul trecut. Victima a supravietuit atacului si fost transportata la spital pentru acordarea de.

Caz socant in Galati. Un doctor a fost atacat si lovit crunt de un pacient, chiar pe holul spitalului. Politistii au deschis dosar penal

Un doctor din Galati a fost atacat si lovit violent de un pacient, chiar pe holul spitalului. in imaginile postate de victima pe pagina sa de socializare se vede cum medicul este trantit la pamant.

Caz socant in Galati. Un doctor a fost atacat si lovit crunt de un pacient, chiar pe holul spitalului

Un doctor din Galati a fost atacat si lovit violent de un pacient, chiar pe holul spitalului. in imaginile postate de victima pe pagina sa de socializare se vede cum medicul este trantit la pamant.

Galca, prezentat, oficial, la noua sa echipa: Primele declaratii si motivul pentru care danezii l-au angajat

Costel Galca 46 de ani) a ajuns intr-un campionat in care romanii nu prea au avut acces pana acum, iar misiunea sa va fi infernala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )