Libnet.ro
UNICEF

23:00

Caz socant in Iasi. O femeie si-a injunghiat sotul in burta cu o coasa dupa o cearta mai serioasa

Antena3 Antena3,
Caz socant in Iasi. O femeie si-a injunghiat sotul in burta cu o coasa dupa o cearta mai serioasa

O femeie de 50 de ani din comuna Bivolari a fost trimisa in judecata pentru tentativa la omor fiind acuzata ca si-a agresat violent sotul, fiind pe punctul de a-l omori. Valeria Chitic se afla in prezent in. continuă pe Antena3

Caz DE NECREZUT in Iasi: O femeie si-a injunghiat sotul in burta cu o coasa. De ce a recurs la acest gest...

O femeie din comuna Bivolari, judetul Iasi, in varsta de 50 de ani, a fost trimisa in judecata pentru tentativa de omor, dupa ce si-a injunghiat sotul in burta cu o coasa. Agresoarea a apelat la acest .

Femeia cu coasa. O ieseanca si-a injunghiat sotul in burta dupa o cearta mai serioasa

O femeie de 50 de ani din comuna Bivolari a fost trimisa in judecata pentru tentativa la omor fiind acuzata ca si-a agresat violent sotul, fiind pe punctul de a-l omori. Valeria Chitic se afla in prezent in arest preventiv, masura preventiva fiind prelungita acum doua zile, de catre judecatorii de la Tribunal.

Caz socant in Republica Moldova. O tanara mama si-a injunghiat copilul de zece ani in timpul mesei

Caz socant in Republica Moldova. O mama si-a injunghiat propriul copil in timp ce stateau la masa. Copilul de zece ani se afla la masa cu mama lui, care l-a injunghiat de mai multe ori, potrivit.

Caz socant in Prahova. O femeie a vrut sa isi puna capat zilelor si si-a dat foc. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

O femeie in varsta de 41 de ani a incercat vineri sa se sinucida prin autoincendiere, fiind solicitata interventia unui elicopter SMURD pentru a o transporta la spital, au anuntat reprezentantii.

Caz SOCANT! A fost omorat in bataie pentru un loc de PARCARE! Detalii CUTREMURATOARE

Caz socant in Franta! Un barbat in varsta de 43 de ani a fost snopitsambatain fata celor trei copii ai sai de catre doi tineri, in varsta de 21 si de 24 de ani, care l-au acuzat ca a.

inca un caz socant in Romania! Gravida, plimbata 300 de kilometri intre spitale. Ce motiv au invocat medicii

O gravida din Barlad, care putea naste in orice moment, a fost refuzata de medicii Maternitatii Elena Doamna din Iasi, dupa ce ginecologii din Barlad si-au declinat competenta, data fiind complexitatea.

Caz SOCANT in Vaslui! Un copil si-a rupt mana la gradinita, dar a fost trimis cu taxiul la spital

Un copil, in varsta de doi ani si opt luni, si-a rupt mana, miercuri, la o gradinita din Vaslui. Asistenta medicala de la scoala a spus ca nu e competenta ei acest caz. Mai mult, educatoarea i-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )