Libnet.ro
UNICEF

14:30

Caz SOCANT in JUSTITIA din SUA! Trei barbati, ACHITATI DUPA 36 DE ANI DE iNCHISOARE pentru o CRIMA pe care NU AU COMIS-O (VIDEO)

B1 B1,
Caz SOCANT in JUSTITIA din SUA! Trei barbati, ACHITATI DUPA 36 DE ANI DE iNCHISOARE pentru o CRIMA pe care NU AU COMIS-O (VIDEO)

Caz socant in justitia americana. Trei americani de culoare, condamnati pe viata in adolescenta pentru crima, au fost eliberati luni, dupa 36 de ani de inchisoare, dovedindu-se ca sunt. continuă pe B1

FT: Marile banci europene de investitii si-au redus masiv activele din SUA

in trei ani, taierile au cumulat 280 de miliarde de dolari Cele mai mari patru banci de investitii din Europa au redus active in valoare de 280 de miliarde de dolari de la principalele lor divizii de piata de capital din SUA, in ultimii trei ani, informeaza ft. com. Schimbarea dramatica operata in activitatile americane ale Deutsche Bank, Credit Suisse, UBS si Barclays arata modul in care bancile raspund provocarilor cronice de rentabilitate din tara.

Motivul pentru care Florin Salam a fost internat urgent intr-un spital din SUA. Ce probleme de sanatate are

Cantaretul de muzica de petrecere a ajuns in grija medicilor, peste hotare, totul fiind confirmat si de catre sotia acestuia. Florin Salam a fost internat de urgenta in spital, avand probleme de sanatate. Situatia pare sa fie una cat se poate de serioasa, chiar grava ar putea sustine cei din anturajul acestuia, pentru ca artistul .

Caz socant in Vaslui! Un barbat si-a incendiat casa. Pompierii se lupta cu flacarile

Un barbat din localitatea vasluiana Dragomanesti, comuna Gherghesti, si-a incendiat, marti, locuinta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie surpriza la o sectie de votare din SUA. Un mare roman s-a prezentat la urna

Fostul star al echipei nationale de baschet a Romaniei si a Universitatii Cluj, Ghita Muresan, a votat la Ambasada Romaniei in SUA, la Washington.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )