Libnet.ro
UNICEF

23:30

Caz SOCANT la Medgidia: Tanar in stare grava dupa ce si-a dat foc in masina. Ce a postat pe Facebook inainte de gestul extrem(VIDEO)

B1 B1,
Caz SOCANT la Medgidia: Tanar in stare grava dupa ce si-a dat foc in masina. Ce a postat pe Facebook inainte de gestul extrem(VIDEO)

Caz terifiant la Medgidia. Un tanar de 25 de ani si-a dat foc in masina sub un pod de pe Autostrada Soarelui, dupa o cearta cu tatal sau. inainte de a recurge la gestul extrem, victima a postat un video pe. continuă pe B1

Scene TERIFIANTE pe soselele din Romania! Masini transformate in MORMANE DE FIARE si oameni ajunsi la spital in STARE GRAVA (VIDEO)

Un grav accident de circulatie a avut loc azi noapte in apropiere de Dej. Trei oameni au ajuns in stare grava la spital dupa o coliziune intre trei masini. Probleme au fost si in judetul Sibiu, unde o tanara.

Caz socant in Vaslui. O fata violata de tatal vitreg a fost trimisa de politie in casa agresorului

Caz socant in Vaslui. O fata de 15 ani a sunat la 112 pentru a anunta ca a fost violata de tatal vitreg. Oamenii legii au luat act de cele intamplate siau lasat victima sa locuiasca sub.

Doua victime ale atacului de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca se afla in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis marti ca doua victime ale atacului de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, dintre cele aduse in unitati medicale din Bucuresti, se afla in stare grava. Barbatul transferat.

Caz socant in Italia. Un roman, retinut pentru ca isi batea sotia si fetita de un an jumate cu cureaua

Un barbat roman domiciliat in Roma a fost retinut duminica seara de carabinieri dupa ce sotia sa s-a plans autoritatilor ca acesta le-a agresat pe ea si pe fetita lor de numai 18 luni cu o.

Sase persoane ranite, dintre care una in stare grava, in urma unui accident rutier provocat de o depasire neregulamentara

Circulatia rutiera a fost blocata aproape o ora pe un drum judetean intre localitatile galatene Schela si Smardan dupa producerea unui accident rutier soldat cu mai multe persoane ranite.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )