Libnet.ro
UNICEF

08:15

Caz SOCANT in Republica Moldova! Un copil de sapte luni, la reanimare dupa ce sora lui a aprins focul

B1 B1,
Caz SOCANT in Republica Moldova! Un copil de sapte luni, la reanimare dupa ce sora lui a aprins focul

Un bebelus de doar sapte luni, din satul Balabenesti, din raionul Criuleni, din Republica Moldova, a ajuns la reanimare, in stare grava, dupa ce soba din casa a explodat. Sora lui de sapte ani a incercat. continuă pe B1

Un copil de sapte ani si altul de doar sapte luni s-au ales cu arsuri, dupa ce soba din casa a explodat

Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta al MAI informeaza ca in seara zilei de luni, 19 inoiembrie, s-a produs o deflagratie a sobei dintr-o gospodarie din localitatea Balabanesti, raionul Criuleni. Conform primelor informatii, doi copii, o fata de sapte ani si fratele acesteia de doar sapte luni au ramas de unii singuri acasa, iar minora a incercat sa aprinda focul in soba utilizand benzina.

Caz SOCANT in Torino: Un barbat a INCENDIAT sapte autobuze. Ce l-a determinat sa faca acest gest EXTREM

Un barbat in varsta de 50 de ani a incendiat sapte autobuze, aflate intr-un depozit de langa Torino. Acesta a declansat incendiul cu un lichid inflamabil numit Diavolina, folosit la gratare sau in.

Meteorologii anunta ninsori si polei in Republica Moldova

Meteorologii prognozeaza pentru luni, 19 noiembrie, incepand cu ora 12. 00 si pana la ora 00. 00, precipitatii puternice, de 7-15 l/m2, predominant sub forma de zapada si lapovita. O avertizare cod galben a fost emisa pentru intreg teritoriul tarii, transmite IPN.

CRIZA peste Prut: UE suspenda ajutorul de 100 de milioane de euro pentru REPUBLICA MOLDOVA din cauza derapajelor antidemocratice!

Moment critic pentru Republica Moldova. Uniunea Europeana suspenda ajutorul macrofinanciar de 100 de milioane de euro din cauza derapajelor anti-democratice ale Chisinaului. Sefulul Delegatiei UE la Chisinau,.

Cum va fi vremea in Republica Moldova saptamana viitoare

Teritoriul Republicii Moldova intra, saptamana viitoare, sub influenta unui ciclon de aer mediteranean, temperaturile crescand in medie cu 7 grade Celsius. Potrivit meteorologului Ala Barsa, de marti, 20 noiembrie, temperaturile cresc atat noaptea, cat si ziua.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )