Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz socant la Timisoara. O femeie a fost injunghiata in timp ce calatorea cu tramvaiul 9. Nimeni n-a sarit sa o ajute

Antena3 Antena3,
Caz socant la Timisoara. O femeie a fost injunghiata in timp ce calatorea cu tramvaiul 9. Nimeni n-a sarit sa o ajute

Incident socant, marti, la Timisoara. O femeie a fost injunghiata de un barbat in timp ce calatorea cu tramvaiul care circula pe linia 9. Evenimentul s-a petrecut intre zona Iosefin si Gara de. continuă pe Antena3

O femeie din Timisoara a fost iNJUNGHIATA in tramvai

O femeie, in varsta de 46 de ani, a fost injunghiata, marti, de fostul concubin, in varsta de 21 de ani, in tramvaiul ce circula pe linia 9, in zona Garii de Nord din Timisoara. Calatorii sunt cei.

Clipe de groaza intr-un tramvai! O femeie a fost injunghiata de catre iubitul sau

O femeie in varsta de 46 de ani a fost injunghiata cu un cutter de concubinul sau de 21 de ani, intr-un tramvai din Timisoara. in urma incidentului, femeia a fost transportata la spital, iar barbatul a fost pr.

Caz socant la Clinica Medicala 2 din Cluj. Un pacient a murit pe scari si a fost gasit abia dupa 24 de ore

Caz socant la Clinica Medicala 2 din Cluj-Napoca, un pacient de 55 de ani s-a ratacit si a fost gasit a doua zi pe scarile labirintice din cladire, decedat, conform Monitorul de Cluj. Tragedia este ca.

Caz socant in Iasi. Un barbat a fost injunghiat mortal de un amic la o petrecere

Un barbat a fost injunghiat mortal intr-o localitate ieseana in timpul unei petreceri. Martorii spun ca agresorul l-ar fi injunghiat din senin pe barbatul de 37 de ani. Criminalul a fost retinut si urmeaza s?.

Caz socant in Spania! O romanca si-a vandut surorile pentru 20.000 euro unor clanuri

Caz socant in Spania. O romanca din Spania este acuzata ca si-a vandut surorile minore pentru 20. 000 de euro, acestea fiind eliberate de politistii spanioli la finalul lunii februarie. Cele doua minore, de 16.

Timisoara: Femeie injunghiata in tramvai de catre un tanar

O femeie a fost ranita prin injunghiere, marti, la Timisoara, in timp ce circula cu tramvaiul, suspectul, un tanar de 21 de ani, fiind audiat de politisti, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Timis, citat de Agerpres.

Caz socant intr-o tara din Asia. O tanara a murit intr-un ritual de exorcizare cu usturoi. Ucigasul este un cantaret cunoscut la nivel local

Un cunoscut cantaret vietnamez a fost arestat marti dupa ce a ucis o tanara intr-un ritual de exorcizare cu usturoi, relateaza presa de stat din Vietnam, potrivit DPA.

Caz SOCANT in Spania: O romanca si-a vandut surorile minore pentru 20.000 de euro

O romanca din Spania si-a vandut surorile minore, in varsta de 16 si 17 ani, pentru 20. 000 de euro, declarand apoi in fata anchetatorilor ca asa este traditia in Romania. Femeia a fost arestata, iar.

Caz socant in Botosani. O copila de 13 ani s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc. Ce a determinat-o pe fata sa faca acest gest

Caz cutremurator in municipiul Botosani, duminica noapte. O fata de 13 ani a fost transferata in stare critica la Iasi, dupa o cadere in gol de la etajul IV al unui bloc din cartierul Grivita. La fata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )