Libnet.ro
UNICEF

18:15

Caz tragic in Neamt! Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut intr-un cazan cu mancare fierbinte pentru animale

Antena3 Antena3,
Caz tragic in Neamt! Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut intr-un cazan cu mancare fierbinte pentru animale

Un copil de doi ani din Neamt si-a pierdut viata intr-un mod inimaginabil. Acesta a cazut intr-un cazan cu mancare fierbinte pentru animale. Se pare ca baietelul statea pe un scaun in timp ce tatal. continuă pe Antena3

Cazul fetitei de doi ani care a murit de foame:Salvati Copiii ii cere Ministerului Muncii sa ia masuri urgente pentru salvarea fratilor micutei

Organizatia Salvati Copiii cere luarea unor masuri urgente in cazul fetitei de 1 an si 10 luni din judetul Suceava, care a murit de foame. Concret, ONG-ul solicita Ministerului Muncii sa evalueze activitatea Serviciului Public de Asistenta Sociala din comuna Preutesti, mai ales ca in grija tatalui, acuzat ca a infometat-o pe fetita, se mai afla alti trei copii cu varste cuprinse intre 3 si 13 ani.

Accident cumplit in Bistrita-Nasaud. Un tanar de 27 de ani a murit dupa ce a izbit pilonul unei pasarele

Un tanar in varsta de 27 ani a murit, marti seara, dupa ce a izbit cu masina pilonul unei pasarele auto din municipiul Bistrita. Accidentul s-a produs in apropierea sediului Inspectoratului pentru Situatii.

A murit dupa ce a tinut post mai multe zile! Biata fata avea doar 13 ani, iar preotul ii spusese ca doar postul...

O tanara a murit, dupa ce a tinut post 68 de zile, intr-o incercare de a aduce noroc asupra familiei ei. Aradhana Samdariya, o adolescenta din India, a inceput postul dupa ce un preot i-a spus ca asa ar putea sa.

O fosta profesoara de franceza a murit dupa ce a cazut in gol de la etajul 10. Amanuntul esential din ancheta

Pensionara din Pitesti care a murit, miercuri, dupa ce a cazut de la etajul 10 al blocului in care locuia suferea de depresie. Fosta profesoara de franceza Petruta Predoiu 69 de ani), se afla singura acasa.

Romania, in stare de SOC! A MURIT dupa ce a suferit un nou INFARCT! Medicii NU l-au putut SALVA

Doliu in lumea muzicii din Romania! Romeo Talmaciua murit in urma cu ceva timp. Din pacate, Talmaciu,Fondatorul Rotaria, prima fanfara pentru copii din Romania, s-a stins din viata, la.

FOTO A castigat un Grand Slam, acum doi ani, apoi a nascut, iar acum face reclama la lenjerie intima

Una dintre cele mai frumoase jucatoare din tenisul feminin al ultimlor zece ani a semnat un contract cu o firma de renume mondial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )