Libnet.ro
UNICEF

08:30

Caz tragic pentru un tanar din Timis. Si-a gasit sfarsitul sub rotile trenului

Antena3 Antena3,
Caz tragic pentru un tanar din Timis. Si-a gasit sfarsitul sub rotile trenului

Un tanar in varsta de doar 22 de ani si-a pus capat zilelor, luni seara, aruncandu-se in fata trenului. Evenimentul a avut loc in apropierea unui pasaj din proximitatea Lugojului, la intrarea dinspre. continuă pe Antena3

Caz dramatic pentru un tanar din Bistrita-Nasaud, ucis de un tractor

Un tanar in varsta de 26 ani a murit, marti dupa-masa, dupa ce un tractor s-a rasturnat peste el, incidentul avand loc in curtea unei case din localitatea Uriu, potrivit datelor comunicate de catre.

Sfarsit tragic pentru o turista in Pitesti. S-a stins in camera de hotel

O femeie din Sibiu a venit sa viziteze Pitestiul si aici si-a gasit sfarsitul. Femeia a murit intr-o camera la Hotel Muntenia, acolo unde era cazata cu o parte din familia sa. Acestia au solicitat ambula.

O batrana de 75 de ani din Timis a avut parte de dezamagirea vietii ei. Nu credea vreodata ca tocmai nepotul ei va face asta

O femeie de 75 de ani, din comuna Jupanesti, Timis, a sunat la 112, vineri, anuntand ca ar fi fost agresata de nepotul sau, scrie Gorjeanul. Din primele cercetari, tanarul de 29 de ani, aflandu-se sub infl.

Propunerile oamenilor de afaceri pentru invatamantul din Romania: Doi ani de stagiu ca profesori asistenti, revizuirea sistemului de notare a elevilor si introducerea unor programe remediale de vara

Cadrele didactice ar trebui sa faca sase semestre de practica pedagogica, nu doua ca pana acum, si sa treaca prin doi ani de stagiu ca profesori asistenti, potrivit unor propuneri ale oamenilor de afaceri din Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei. Acestia au prezentat, intr-un raport, mai multe solutii pentru imbunatatirea sistemului de educatie. Printre altele mai propun, prelungirea cu cel putin 4 saptamani a anului scolar, eliminarea notei de la gimnaziu in calculul mediei de admitere si eliminarea notelor la purtare.

Google.org investeste 500.000 de dolari in programul Generatia Tech, dezvoltat de Digital Nation pentru tinerii din provincie

Google. org ofera organizatiei Digital Nation un grant in valoare de 500. 000 de dolari pentru programul pilot Generatia Tech, dezvoltat pentru a ajuta tinerii de 15-24 de ani din trei orase de provincie romanesti sa isi dezvolte competentele digitale,.

HOROSCOP. Magia Zilei. Bani si sanatate pentru nativii din zodia Gemeni

HOROSCOP Gemeni - nativul acestei zodii este destul de aerian si nu prea stie cum sa faca bani. in plus, nici nu are prea multa rabdare sau perseverenta pentru a putea duce la bun sfarsit proiecte importante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )