Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cazanciuc ii ia apararea lui Ionel Arsene, colegul din PSD acuzat de trafic de influenta

B1 B1,
Cazanciuc ii ia apararea lui Ionel Arsene, colegul din PSD acuzat de trafic de influenta

Fostul ministru al Justitiei, social-democratul Robert Cazanciuc, sare in apararea lui Ionel Arsele, colegul sau de partid care a fost plasat sub control judiciar intr-un dosar de trafic de. continuă pe B1

Ionel Arsene, eliberat din arest, va fi plasat sub control judiciar

Fostul deputat PSD Ionel Arsene, in prezent presedinte al CJ Neamt, a fost eliberat din arest si urm.

Presedintele CJ Neamt, ridicat de DNA. Ionel Arsene este un apropiat al liderului PSD, Liviu Dragnea

Fostul deputat Ionel Arsene a fost ridicat de procurorii DNA sub acuzatia de trafic de influenta. Arsene este acum presedintele Consiliului Judetean Neamt. El este cunoscut si ca un apropiat al sefului PSD, Liviu Dragnea.

Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, retinut de procurorii DNA

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, fost deputat PSD si considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost retinut joi de procurorii DNA, sub acuzatia de trafic de influenta.

Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, retinut de procurorii DNA pentru ca ar fi primit 100.000 de euro ca sa faca trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, fost deputat PSD si considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost retinut joi de procurorii DNA, sub acuzatia de trafic de influenta.

Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, plasat sub control judiciar pentru trafic de influenta

ACTUALIZARE 16:06 Olguta Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spune ca decizia de punere in libertatea a presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, este una normala si sustine ca dosarul acestuia este o mizerie, un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD, potrivit News. ro. -------- Presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, a fost plasat, astazi, sub control judiciar, pentru trafic de influenta, printr-o decizie a magistratilor Tribunalului Bacau, potrivit Agerpres.

Lia Olguta Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Cate mai toleram?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, comenteaza dosarul deschis de DNA pe numele liderului PSD Neamt, Ionel Arsene, un apropiat al lui Liviu Dragnea, afirmand ca acesta este un nou abuz al DNA impotriva liderilor PSD. Ea se intreaba, intr-o postare pe Facebook, cate mai toleram?.

Olguta Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Cate mai toleram?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spune ca decizia de punere in libertatea a presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, este una normala si sustine ca dosarul acestuia o mizerie, un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD.

Olguta Vasilescu, despre cazul Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Cate mai toleram?

Lia Olguta Vasilescu a vorbit despre cazul presedintelui CJ Neamt Ionel Arsene, despre care spune ca este inca un abuz al DNA impotriva unui lider PSD, sustinand ca dosarul este unul superficial.

Fostul deputat PSD de Neamt, Ionel Arsene, retinut pentru trafic de influenta

Fostul deputat PSD de Neamt Ionel Arsene a fost retinut astazi pentru 24 de ore pentru trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Ionel Arsene, apropiat al lui Liviu Dragnea, va fi cercetat sub control judiciar

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, considerat un apropiat al liderului PSD, Livi.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )