Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazanciuc: Comisia juridica va dezbate Legea carantinei cat e nevoie

România Liberă România Liberă,
Cazanciuc: Comisia juridica va dezbate Legea carantinei cat e nevoie

Presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat vineri ca proiectul Guvernului refer. continuă pe România Liberă

Cazanciuc, despre legea privind carantina si izolarea: Comisia juridica va dezbate cat este nevoie, iar de sambata e programat plenul

Presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat vineri ca proiectul Guvernului referitor la carantina si izolare va fi dezbare de Comisia juridica atat timp cat va fi nevoie, precizand ca este necesar si un aviz al CSM, dat fiind ca sunt proceduri judiciare discutate. Social-democratul a precizat ca incepand de sambata va fi convocat plenul Senatului.

Lucian Romascanu critica Legea carantinei: E o nenorocire, e legiferarea abuzului suprem

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, spune ca Legea carantinei si izolarii, nu poate fi votata joi in plenul Camerei Deputatilor in forma aceasta in care este acum, a Guvernului, pentru ca ar fi o nenorocire.

Ciolacu s-a intalnit cu Arafat: Legea carantinei va fi coerenta si eficienta

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a intalnit joi cu Raed Arafat, precizand ca au fost discutate solutii privind legea carantinei si a izolarii. in urma discutiilor cu acesta si cu mai multi colegi juristi, Marcel Ciolacu sustine ca social-democratii vor vota o lege coerenta si eficienta.

Ministrului Sanatatii admite ca legea izolarii are nevoie de modificari. Va corecta neregulile prezentate la Sinteza Zilei

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru recunoaste ca noua lege a carantinei si izolarii are lacune din punct de vedere juridic. Ministrul a luat act de neregulile din textul legii, prezentate de Mihai Gadea, in direct, in timpul emisiunii Sinteza Zilei. Nelu Tataru a transmis un drept la replica in care ii roaga pe parlamentari sa faca corectiile necesare.

Eugen Teodorovici: De asta nu voi vota legea carantinei!

Eugen Teodorovici a anuntat, vineri seara, prin intermediul unei postari pe o retea de socializare, ca nu va vota legea privind carantina si izolarea. Senatorul PSD afirma ca nu doreste sa fie partas la restrangerea abuziva a unor drepturi si libertati, justificata doar de incapacitatea de a lua masurile potrivite la momentul oportun.

De ce refuza Eugen Teodorovici sa voteze legea carantinei

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a anuntat, vineri seara, ca nu va vota legea privind carantina si izolarea, intrucat nu doreste sa fie partas la restrangerea abuziva a unor drepturi si libertati, justificata doar de incapacitatea de a lua masurile potrivite la momentul oportun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )