Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cazul bebelusilor din Arges. Unul dintre micutii internati in Bucuresti va fi externat astazi

Adevărul Adevărul,
Cazul bebelusilor din Arges. Unul dintre micutii internati in Bucuresti va fi externat astazi

Starea de sanatate a copiilor internati la Spitalul Marie Curie din Capitala este din ce in ce mai buna, arata medicii din unitatea sanitara, iar unul dintre ei urmeaza sa fie externat in cursul acestei zile. Marti, la ora 13. 00, ministrul Sanatatii si echipa care lucreaza la ancheta epidemiologica urmeaza sa dea declaratii de presa la spitalul bucurestean. continuă pe Adevărul

Sinteza zilei: Ministrul Sanatatii, prins cu minciuna in cazul bebelusilor din Arges

Mihai Gadea a dezvaluit la Sinteza zilei, cum ministrul Sanatatii a mintit atunci cand a declarat ca specialistii veniti in Romania de la Centrul European pentru prevenirea si controlul bolilor de la.

Cazul bebelusilor din Arges. Starea de sanatate a celor sapte copii internati in Bucuresti

Sapte copii diagnosticati cu sindrom hemolitic urmic mai sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala, starea lor de sanatate fiind una mai buna. Un alt copil este internat la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, cu suspiciunea de sindrom hemolitic uremic.

Cazul bebelusilor din Arges. Sefa sectiei nefrologie de la Marie Curie: Sase micuti pot fi alimentati pe cale orala

Sapte copii diagnosticati cu sindrom hemolitic urmic mai sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala, starea lor de sanatate fiind una mai buna. Un alt copil este internat la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, cu suspiciunea de sindrom hemolitic uremic.

Cauza imbolnavirii copiilor din Arges ramane inca o enigma pentru autoritatile sanitare din Romania

Cazul copiilor din Arges care sufera de sindromul hemolitic-uremic ridica in continuare intrebari, unele fara raspuns.

UPDATE. Noi precizari privind cazul bebelusilor de la Arges. MS infirma existenta unui caz de sindrom hemolitic uremic si la Bacau

Directia de Sanatate Publica Bacau a informat in aceasta seara Ministerul Sanatatii ca in cursul zilei de vineri a aparut un caz de sindrom hemolitic uremic SHU) la Spitalul Judetean din Bacau. Este vorba despre un copil de un an, din orasul Bacau, care a fost transferat ulterior la Spitalul de Pediatrie din Iasi, anunta Digi24.

Ipoteza-soc in cazul bebelusilor din Arges: Eveniment neobisnuit bagat sub pres

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, dr. Victor Strambu, a lasat de inteles ca spitalul de Pediatrie din Pitesti a gresit si nu a comunicat cazurile copiilor bolnavi de sindrom hemolitic uremic catre.

Copiii internati la Marie Curie sunt in stare mai buna. in continuare nu se stie ce a provocat boala

Ministrul Sanatatii nu ia in calcul demisia, in cazul copilasilor din Arges cu sindrom hemolitic uremic, desi parintii acestora au fost extrem de vehementi in aceasta privinta. Pana acum trei micuti.

Vesti bune despre bebelusii din Arges internati la Spitalul Marie Curie

Vesti bune de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti. Toti copiii internati aici cu sindrom hemolitic-uremic sunt in stare mai buna. Anuntul a fost facut azi de ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, consemneaza Agerpres.

Nu se stie cauza imbolnavirii copiilor din Arges, in spitalul de Pediatrie nu e epidemiolog

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca, dupa cazurile copiilor imbolnaviti in Arges si care prezinta o situatie curioasa, se impune suplimentarea posturilor de epidemiologi in spitale, primul de pe lista fiind chiar cel de Pediatrie din Pitesti, unde sunt internati 33 de copii, transmite Mediafax.

intrebarea care face ravagii la interviurile de angajare din Romania. 90% dintre candidati pleaca acasa

Exista doua camere. Sunt trei intrerupatoare in camera unu si trei becuri in camera a doua. iti vei petrece cinci minute in camera unu si apoi 15 minute in a doua camera. Din camera in care se folosesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )