Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cazul bebelusului mort dupa botez: Preotul este cercetat penal pentru ucidere din culpa Primele indicii in urma necropsiei

Hotnews Hotnews,
 Cazul bebelusului mort dupa botez: Preotul este cercetat penal pentru ucidere din culpa Primele indicii in urma necropsiei

Preotul care a oficiat botezul bebelusului de o luna si jumatate care a murit apoi, la Suceava, a dobandit calitatea de suspect in dosarul de ucidere din culpa deschis initial in rem. Monitorul de Suceava scrie ca asfixia cu lichid patruns in plamani prinde contur si in urma autopsiei. continuă pe Hotnews

Cristian Tudor Popescu critica dur reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez: Dumnezeu este nazist in viziunea astora

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului din Suceava care a murit dupa ce a fost botezat. Arhiepiscopia Sucevei a transmis ca: in.

Patriarhia cere urgentarea anchetei in cazul bebelusului mort dupa botez

Patriarhia Romana a cerut Arhiepiscopiei Sucevei sa urgenteze ancheta in cazul bebelusului mort dupa botez si a transmis ca este alaturi de familia copilului.

Marturia tatalui bebelusului mort dupa botez: Copilul plangea, preotul l-a scufundat de trei ori in apa

Tatal baietelului in varsta de o luna si jumatate din Suceava care a murit dupa slujba de botez spune ca bebelusul plangea, dar preotul l-a scufundat de trei ori in apa, scrie Monitorul de Suceava. Prima reactie a Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez.

UPDATE Preotul anchetat in cazul bebelusului mort dupa botez a fost suspendat. Banescu: E un om prabusit

Preotul sucevean care a oficiat botezul in urma caruia un bebelus si-a pierdut viata nu mai poate sluji. Pana la finalizarea anchetelor dispuse in acest caz, el a fost suspendat din functie, a declarat Vasile Banescu, purtatorul de cuvat al Patriarhiei, intr-o interventie la Medika TV.

Arhiepiscopia Sucevei, despre cazul bebelusului mort dupa botez: Ne este greu sa intelegem de ce Dumnezeu a ingaduit aceasta incercare grea

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a transmis luni, in legatura cu decesul bebelusului survenit la scurt timp dupa ce a fost botezat prin scufundare in cristelnita, ca institutia a cerut urgentarea anchetei la Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor si a transmis condoleante familiei indoliate.

Ce au descoperit medicii in autopsia bebelusului mort dupa slujba de botez. Detaliile care ies acum la suprafata

Care este rezultatul necropsiei bebelusului mort dupa slujba de botez? Detaliile descoperite de specialisti. Ce s-a intamplat, de fapt, in cazul care a cutremurat o tara intreaga? Rezultatul necropsiei in cazul bebelusului mort dupa botez O echipa numeroasa de medici legisti a efectuat in cursul zilei de miercuri, 3 februarie, autopsia cadavrului bebelusului din Suceava .

Tatal bebelusului mort dupa botez, marturie cutremuratoare: Pe copil l-a busit sangele pe nas... Daca-l vezi cu gura cascata si ca plange, nu il scufunzi de tot in apa, nu?

Tatal bebelusului de sase saptamani, care a murit dupa slujba de botez, a povestit ca baietelul a plans si preotul s-a incapatanat sa-l scufunde de trei ori in cristelnita. Asa s-a intamplat ca mi.

Preotul din Suceava, anchetat in cazul bebelusului mort la slujba de botez, a fost suspendat din functie

Preotul din Suceava, implicat in moartea tragica a unui bebelus chiar la botez, a fost suspendat din functie. Acesta nu mai poate sluji pe durata anchetei. Reamintim ca in cursul weekendului trecut, un bebelus de .

Autopsia bebelusului mort dupa botez a fost amanata. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie

Autopsia care ar putea face lumina in cazul nou-nascutului din Suceava, mort la cateva ore dupa botez, a fost amanata. Preotul care a oficiat ceremonia de botez a solicitat prezenta unui expert independent, din Deva.

Mihai Sora, despre cazul bebelusului mort de la Suceava: Un copilas abia nascut este o faptura fragila, nu un bot de carne pe care sa-l sucesti, sa-l invartesti pana socotesti tu ca ti-ai indeplinit sarcina

Filosoful Mihai Sora intervine in cazul bebelusului din Suceava care a murit dupa ce a fost scufundat in cristelnita, la botez. intr-o postare pe Facebook, Mihai Sora atrage atentia asupra faptului ca un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )