Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cazul Bodnariu scoate in strada, din nou, oameni din mai multe capitale europene

România Liberă România Liberă,
Cazul Bodnariu scoate in strada, din nou, oameni din mai multe capitale europene

In mai multe capitale europene si orase norvegiene au fost organizate sambata, 16 aprilie, manifestatii de solidaritate cu familiile Bodnariu, Nan si alte familii de romani din Norvegia despartite de copii de autoritatile din aceasta tara, se arata intr-un comunicat al biroului de presa al Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord, citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Cazul Bodnariu - o campanie internationala impotriva Norvegiei

Cazul Bodnariu este o campanie internationala impotriva Norvegiei, iar presiunile din partea politicienilor nationali, care duc campanii privind cazurile de protectie a copilului, nu sunt luate in considerare de catre autoritatile norvegiene, se arata intr-un articol scris de doi ministri norvegieni.

Amalia Nastase, din nou in fata altarului. Cand se recasatoreste fosta sotie a lui Ilie Nastase

Amalia Nastase este din nou mama si traieste o frumoasa poveste de dragoste cu omul de afaceri Razvan Vasilescu. Desi abia si-a botezat baiatul, Amalia face deja planuri de nunta, care va avea loc, cel mai probabil, chiar in vara acestui an.

Blake Lively si Ryan Reynolds vor fi din nou parinti

Blake Lively si Ryan Reynolds vor fi din nou parinti! Actrita este insarcinata cu cel de-al doilea copil, iar viitorii parinti sunt in al noualea cer, a anuntat un apropiat. Una dintre cele mai sexi actrite de la Hollywood, Blake Lively va aduce pe lume al doilea copil al cuplului in toamna acestui an.

Ben Affleck, din nou Batman

Actorul american Ben Affleck va juca din nou rolul omului-liliac Batman intr-un film regizat de el insusi, au anuntat studiourile Warner Bros.

VIDEO Cazul Bodnariu. Proteste pregatite cu post si rugaciune au loc in peste 50 de orase din toata lumea. Se asteapta zeci de mii de participanti

Sustinatorii lui Marius si Ruth Bodnariu, o familie mixta romano-norvegiana, ramasa fara cei cinci copii luati din familie in luna noiembrie a anului trecut, anunta organizarea unor proteste de amploare fata de Protectia Copilului din Norvegia, Barnevernet. Organizatorii protestelor care au loc in peste 50 de orase din toata lumea se asteapta sa participe zeci de mii de oameni.

Ministri norvegieni, despre cazul Bodnariu: Protectia Copilului nu e mai presus de lege. Trebuie sa nu emitem judecati cand nu cunoastem adevarul

Doi ministri norvegieni isi spun punctul de vedere legat de situatia cu care se confrunta unele familii romanesti in statul nordic - fara a nominaliza clar ca este vorba de familia Bodnariu - intr-un text numit Mentinerea sigurantei copiilor: o responsabilitate comuna, postat si pe norvegia. ro.

Cazul Bodnariu: Doi ministri norvegieni avertizeaza ca presiunile din partea politicienilor nationali sau a persoanelor care duc campanii locale sau internationale nu sunt luate in considerare intr-un caz individual

Ministrii norvegieni ai Copiilor si ai Afacerilor UE au transmis presei un articol comun, in contextul situatiei familie Bodnariu, in care precizeaza ca presiunile din partea politicienilor.

Vremea se schimba din nou! Dupa temperaturile tropicale din acest weekend, vin furtunile

Temperaturile vor urca pana la 30 de grade Celsius in mai multe regiuni din Romania, iar luni temepraturile vor fi specifice mijlocului verii, a declarat meteorologul Maria Tomescu pentru.

Cum arata Delia in costum de baie la inceput de primavara! Artista a uimit din nou

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Dupa ce a inregistrat un real succes cu concertul sustinut la Sala Palatului, artista a plecat intr-o vacanta de vis in Bali. Blondina a profitat de vremea.

Dorel a lovit din nou! Sens giratoriu desfiintat din greseala de cativa muncitori

Angajatii firmei care se afla contract cu administratia locala din Rovinari, pentru realizarea unor marcaje rutiere, au bulversat, ieri, conducatorii auto si pietonii, dupa ce au facut abuz de vopsea, scrie gorje.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )