Libnet.ro
UNICEF

10:15

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, dupa ce s-a anuntat reluarea expertizelor de catre INML: Eu nu mai am incredere!

B1 B1,
CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, dupa ce s-a anuntat reluarea expertizelor de catre INML: Eu nu mai am incredere!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, reactioneaza dur dupa cea primit vestea ca INML va relua probele pe ramasitele gasite la Caracal. INML a. continuă pe B1

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu: NU putem trimite osemintele la EXPERTIZA ADN INTERNATIONALA, pentru ca raportul INML in cazul Alexandrei NU este gata de mai bine de doua saptamani (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, acuzaInstitutul National de Medicina Legala INML) ca intarzie publicarea raportului privind rezultatul ADN in cazul.

Alexandru Cumpanasu, dupa raportul INML: Crec ca incep sa realizeze pericolul. in cazul Alexandrei cred ca s-au grabit

Alexandru Cumpanasu a avut o prima reactie dupa ce INML sustine ca nu se poate extrage ADN din probele prelevate din padurea din Caracal. Ce sa vedeti? INML si-a revenit si el, dar parca tot Dinca a.

Alexandru Cumpanasu, dupa raportul INML: Cred ca incep sa realizeze pericolul. in cazul Alexandrei cred ca s-au grabit

Alexandru Cumpanasu a avut o prima reactie dupa ce INML sustine ca nu se poate extrage ADN din probele prelevate din padurea din Caracal. Ce sa vedeti? INML si-a revenit si el, dar parca tot Dinca a.

Alexandru Cumpanasu, dupa anuntul INML: Fata traieste. Reteaua de trafic de carne vie trebuie gasita imediat Ce spune despre cei care-l considera incomod (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu - una dintre fetele disparute in tragedia din Caracal, a reactionat, in direct pe B1TV, la auzul vestii ca INML nu a putut evidentia niciun profil ADN, dupa ce.

Cazul Caracal. Unchiul Alexandrei, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Romania clanurilor

Unchiul Alexandrei Macesanu face din nou acuzatii dure la adresa politistilor si procurorilor din judetul Olt, despre care spune ca sunt sclavii clanurilor de interlopi. Alexandru Cumpanasu afirma ca atitudinea autoritatilor in fata interlopilor creeaza o noua forma de sclavagism. Alexandru Cumpanasu, despre cazul Caracal: Un neosclavagism se asterne peste Romania ROMANIA CLANURILOR: O alta .

CAZUL CARACAL Intervine PROCURORUL GENERAL. Cumpanasu: Pentru Alexandra cine plateste, fratilor? Unii se pensioneaza, altii sunt repusi in functie

Alexandru Cumpanasu a solicitat, luni, Procurorului General sa-i raspunda la solicitarile penale depuse in cazul disparitiei nepoatei sale, Alexandra Macesanu, una dintre victimele lui Gheorghe.

Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei, reactie dura dupa ce s-a anuntat reluarea testelor ADN

Avocatul familiei Luizei Melencu a avut o reactie dura dupa ce s-a anuntat ca se va relua analiza oaselor gasite in padurea de langa Caracal. Tonel Pop este nemultumit ca legistii nu au precizat ce inseamna reluarea testelor ADN si se teme ca in perioada urmatoare nu vor mai aparea informatii cu privire la acest .

Alexandru Cumpanasu: Nu s-a emis niciun certificat de deces. Daca se va intampla asta, contestam decizia

Alexandru Cumpanasu a facut noi declaratii despre cazul Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca nu s-a emis niciun certificat de deces Rabdarea noastra cam ia sfarsit. Concret ne spun ca fac ancheta. Au.

Unchiul Alexandrei Macesanu, o altfel de `marturisire`. Alexandru Cumpanasu: De cand ma stiu, lupt pentru intarirea statului roman. Din pacate, am intarit clanuri din institutii. Nu e prea tarziu sa reparam lucrurile

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre fetele disparute in tragedia din Caracal, a lansat o altfel de `marturisire`. Cea mai recenta postare a sa nu vizeaza exclusiv cazul care a.

Alexandru Cumpanasu, apel catre Rares Bogdan: solicit public punctul sau de vedere, din pozitia sa de prim-vicepresedinte al PNL

Alexadru Cumpanasu lanseaza un apel catre Rares Bogdan pentru a se exprima public, in calitatea sa de om politic siprim-vicepresedinte al PNL, in legatura cu declaratia unei colege de-ale sale in cazul Caracal.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )