Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cazul Caracal. Etapele complexe pe care le urmeaza expertii FBI in cazul criminalului Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
Cazul Caracal. Etapele complexe pe care le urmeaza expertii FBI in cazul criminalului Gheorghe Dinca

Expertii de la FBI, cei care fac inclusiv profilul lui Gheorghe Dinca, trebuie sa urmeze mai multe etape extrem de complexe. Cinci pasi trebuie sa parcurga, ca sa traga apoi niste concluzii legate de. continuă pe Antena3

Masurile luate de STS dupa cazul Caracal. Toti operatorii 112 sunt vizati

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), administratorul Sistemului national unic pentru apeluri de urgenta, a informat vineri care sunt masurile luate in ultimele luni, dupa cazul Caracal. Serviciul de.

Cosmar in Romania! S-a aflat unde va fi inmormantata ALEXANDRA MACESANU! Nebunie in cazul CARACAL

Soc in cazul Caracal! Parintii Alexandrei Macesanu i-au pregatit deja locul de veci pentru fiica lor, desi nu s-au impacat cu ideea mortii tinerei ucisa de monstrul din Caracal. Alexandra Macesanu.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu, marturisiri neasteptate despre Alexandra. Ce a reusit sa afle in urma investigatiilor

Desi s-a presupus inca din prima zi a descoperirii cazului socant de la Caracal faptul ca Alexandra Macesanu a fost omorata cu brutalitate de catre Gheorghe Dinca, familia a sperat pana in ultima clipa ca fata sa fie inca in viata. Iata ce a descoperit Alexandru Cumpanasu in timpul ivestigatiilor si care este ultimul verdict.

Cumpanasu vine cu o noua ipoteza, in cazul Caracal. Alexandra Macesanu, vanduta arabilor: Rapita pentru asa ceva!

Avand in vedere ca au trecut deja patru luni de cand Alexandra Macesanu a fost rapita de Gheorghe Dinca si niciun indiciu despre ce s-ar fi intamplat cu tanara nu a iesit la iveala, au inceput sa apara tot mai multe ipoteze. De exemplu, Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei crede ca nepoata sa ar fi fost .

STS a modificat sistemul 112 dupa cazul Caracal. Cum ar trebui sa te ajute acum

Dupa tragedia din Caracal au iesit la iveala hibele din sistemul 112. Sau, mai bine zis, cum suni sa ceri ajutor, dar autoritatile nu ajung la tine. STS sustine ca a tras tare in ultima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )