Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a vorbit pe telefon cu un sef din Politie

România Liberă România Liberă,
Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a vorbit pe telefon cu un sef din Politie

Seful Serviciului Permise Olt a fost audiat, ca martor, in dosarul tragediei din Caracal, pentru ca . continuă pe România Liberă

Mama Luizei Melencu acuza musamalizare in cazul lui Gheorghe Dinca: Pot sa ma aresteze, nu dau probe ADN

Un nou scandal a izbucnit in cazul Caracal. Procurorii au luat mandat si vor sa obtina cu forta ADN de la mama Luizei Melencu, dupa ce Monica Melencu a refuzat luni searasa dea de buna voie probe.

Seful Serviciului Permise Auto Olt, audiat la DIICOT. De cate ori ar fi vorbit la telefon cu Gheorghe Dinca

Florin Hoara, seful Serviciului Permise Auto Olt, a fost audiat, joi, 26 septembrie 2019, la DIICOT in dosarul crimelor de la Caracal, dupa ce anchetatorii au descoperit ca acesta ar fi vorbit de mai multe ori cu Gheorghe Dinca.

Cazul Caracal. FBI, solicitat sa stabileasca profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca DIICOT cere sprijinul FBI si pentru analizele genetice in cazul Luizei Melencu

Procurorii DIICOT au cerut sprijinul autoritatilor judiciare din Statele Unite, mai exact al FBI, pentru realizarea expertizei genetice in cazul Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie. De asemenea, autoritatile romane cer sprijinul FBI pentru stabilirea profilului psihologic al lui Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a sustinut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si le-a incinerat trupurile. Cum stabilesc specialistii FBI profilul psihologic al criminalilor in serieSeful DIICOT: Nu este vorba despre lipsa de incredere Am cerut o a doua opinie privind sinceritatea inculpatului.

Seful Serviciului Permise Auto Olt, audiat la DIICOT in cazul Caracal, a intrat in concediu medical. A avut 31 de convorbiri telefonice cu Gheorghe Dinca

Florin Hoara, seful Serviciului Permise Auto Olt, audiat joi, 27 septembrie 2019 la DIICOT in cazul Caracal, a intrat in concediu medical.

Nepotii lui Gheorghe Dinca, batjocoriti la scoala de catre colegi. Zi, ba, ca bunicul tau e monstrul din Caracal. Sange de criminal

Nepotii lui Gheorghe Dinca, presupusul criminal in cazul ororilor de la Caracal, au refuzat sa mai aiba contact cu colegii dupa ce acestia i-ar fi agresat verbal si amenintat cu bataia. Copiii sunt.

Cazul Caracal, motiv de amenzi de la CNA: cat au de dat Digi 24, Realitatea, Romania TV si care e motivul

Cazul Caracal a fost inlocuit in fluxul de stiri cu alte dezastre ale autoritatilor romane, dar CNA-ul nu iarta modul in care a fost tratat subiectul la TV. Majoritatea romanilor au auzit vocea disperata a Alexandrei Macesanu in timp ce se ruga la 112 sa vina cineva sa o salveze din casa lui Gheorghe Dinca.

Cazul Caracal a ajuns la FBI. Seful DIICOT: Nu este vorba despre lipsa de incredere Am cerut o a doua opinie privind sinceritatea inculpatului

Seful DIICOT, Felix Banila, sustine ca DIICOT a solicitat sprijinul FBI pentru realizarea expertizei genetice in cazul Luizei Melencu nu din lipsa de incredere in Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici, ci pentru ca institutia nu este omologata pentru o astfel de procedura. in ceea ce priveste realizarea profilului psihologic pentru Gheorghe Dinca, seful DIICOT a spus ca practic a fost solicitata FBI o a doua opinie cu privire la sinceritatea inculpatului.

Cazul Caracal. Mama Luizei: Nu voi da noi probe biologice nici cu mandat Noi acuzatii aduse anchetatorilor

Mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie, pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, spune ca nu va permite, chiar daca procurorii au obtinut mandat, sa ii fie recoltate probe biologice pentru o noua expertiza genetica. Femeia sustine ca anchetatorii ar vrea sa planteze noile probe in oasele gasite la marginea padurii, pentru a declara inchis cazul Luizei.

CAZUL CARACAL explodeaza! Mama Luizei Melencu, AMENDATA pe procurorii DIICOT

Monica Georgeta Melencu, mama Luizei, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, a fost amendata, joi, cu 5. 000 de lei de procurori, dupa ce a refuzat prelevarea de probe biologice in vederea unei noi expertize ADN, au.

Gheorghe Dinca si-ar fi violat propria fiica. Detalii halucinante despre criminalul din Caracal

Jurnalista Evghenia Kironaki, reporter in premiera,a reusit sa vorbeasca cu cuscrul lui Gheorghe Dinca. Individul a crezut ca Evghenia este o tanara pe care ar putea sa o racoleze pentru a o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )