Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cazul Caracal: Lacrimi, durere, disperare. Mama Luizei Melencu: Dinca s-a jucat cu noi de la inceputul anchetei

Antena3 Antena3,
Cazul Caracal: Lacrimi, durere, disperare. Mama Luizei Melencu: Dinca s-a jucat cu noi de la inceputul anchetei

Noile declaratii ale lui Gheorghe Dinca dau peste cap ancheta si dosarul Caracal. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca rastoarna ancheta din cazul Caracal: Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus ca sunt de femeie si sa le mai ard si eu

Gheorghe Dinca sustine ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luata din casa lui de alte persoane. Dinca sustine ca ar fi fost ajutat de mai multi complici in cazul Luizei Melencu.

Cazul Caracal: Numele lor erau scrise pe biletelul ascuns de Gheorghe Dinca. Cine sunt complicii Petruta si Stefan

Ancheta din Caracal continua sa fie in vizorul atentiei publice desi au trecut deja 10 luni de la disparitia Luizei Melencu, eleva din Caracal care nu s-a mai intors niciodata acasa intrucat a fost sechestrata, abuzata si ucisa, dupa spusele lui Gheorghe Dinca, principalul inculpat in ancheta. De numele sau se leaga si disparitia si .

Cazul Caracal: Rechizitoriul este finalizat. Urmeaza confirmarea procurorului general

Rechizitoriul in cazul Caracal, cu principal suspect Gheorghe Dinca, acuzat ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a fost finalizat de catre procurorii DIICOT, ar urma sa fie trimis procurorului general interimar Bogdan Licu si apoi instantei, mai exact Tribunalului Olt, scrie Monitorul Justitiei, citand surse judiciare.

SONDAJ: Ancheta in cazul Caracal s-a facut profesionist?

Razvan Dumitrescu a lansat, vineri, la Subiectiv - Fata in fata, urmatoarea intrebare: Ancheta in cazul Caracal s-a facut profesionist? .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat din nou la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia privind uciderea Luizei Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest vineri si dus la DIICOT, unde urmeaza sa fie audiat de procurori pentru a doua zi la rand, in conditiile in care si-a schimbat declaratia initiala si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

Parchetul General: DIICOT a finalizat rechizitoriul in cazul Caracal Bogdan Licu a constituit un colectiv care va examina actele de urmarire penala

DIICOT a trimis luni procurorului general interimar Bogdan Licu rechizitoriul in dosarul Caracal, anunta Parchetul General. Institutia spune ca Licu a constituit un colectiv format din procurori care vor examina actele de urmarire penala din dosar si va intocmi un referat cu propuneri, referat care va sta la baza fundamentarii deciziei procurorului general.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )