Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, marturisiri cutremuratoare: Vorbesc cu disperare, Luiza nu e moarta

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, marturisiri cutremuratoare: Vorbesc cu disperare, Luiza nu e moarta

Procurorii care se ocupa de cazul Caracal ofera foarte rar detalii despre desfasurarea anchetei, iar atunci cand o fac nu aduc niciun element de noutate pe langa informatiile care sunt deja publicate in presa. Mama Luizei Melencu vrea sa afle ce se intampla cu fiica ei, despre care crede ca este inca in viata. Cazul . continuă pe Playtech

Cazul Caracal. Mama Luizei, o noua dezvaluire-soc. Martor de ultima ora in cazul disparitiei fetei

Ultimele imagini cu Luiza inainde de rapire ar putea fi cheia misterului disparitiei acesteia, crede mama fetei. Monica Melencu a tras duminica, la News Magazine, un nou semnal de alarma si a facut un nou.

Revolta fara margini in familia Luizei Melencu. Marturia cutremuratoare a bunicului fetei

Bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, a marturisit, sambata, la News Magazine, ca procurorii nu i-au chemat pana acum ca sa recunoasca daca resturile de haine colectate din cenusa sau din alte locuri.

Scrisoare cutremuratoare primita de mama Luizei Melencu: Garantez cu viata mea ca Luiza nu e moarta. Va veni acasa

MamaLuizei Melencu, tanara pe care criminalului Gheorghe Dinca a spus ca a omorat-o, aprimit o scrisoare infioratoare care a fost facuta publica. Scrisoarea vine din partea unui barbat aflat in.

VIDEO Cazul Caracal. Seful DIICOT: A fost extinsa urmarirea penala in rem pentru complicitate la omor, dupa o plangere vizand-o pe sotia lui Gheorghe Dinca

Procurorii au extins urmarirea penala in cazul Caracal si pentru complicitate la omor, in urma unei plangeri a familiei Luizei Melencu vizand-o pe sotia lui Gheorghe Dinca, a declarat seful DIICOT, Felix Banila. El a sustinut vineri o declaratie de presa despre cazul Caracal, preluat de structura centrala a DIICOT in 1 august, fara sa raspunda la intrebari si sa comunice foarte multe informatii noi, facand practic o cronologie a cazului.

Clipe de panica la casa familiei Luizei Melencu. A fost chemata de urgenta ambulanta

Clipe de panica, vineri dupa-amiaza, acasa la familia Luizei Melencu. Familia a chemat de urgenta ambulanta, pentru ca bunicului fetei disparute i s-a facut rau Stire in curs de.

Familia Luizei Melencu, acuzatii fara precedent: Domnul Banila acopera adevaratii faptasi. Acei procurori care nu si-au facut datoria sunt complici la crime

Familia Luizei Melencu alansat acuzatii fara precedent dupa declaratiile facute de procurorul-sef DIICOT, Felix Banila. Nu avem incredere in acel excroc: Luiza traieste!. Domnul.

Cazul Caracal, subiect de campanie electorala: cum l-a atacat Dancila pe Iohannis

Pozitia Vioricai Dancila in politica din Romania este una foarte vulnerabila la aceasta ora, iar drama prin care trece este evidenta din declaratiile agresive. intr-un discurt prin care o atacat-o pe Viorica Dancila si problemele cauzate de PSD pentru oamenii din Romania, presedintele Iohannis a facut niste mentiuni referitoare la cazul Caracal. Mai precis, a .

Dezvaluiri de ultima ora despre cazul Caracal. Politistii au vazut masina lui Dinca la ora 13.30, iar imaginile rapirii Alexandrei la ora 14.00

Dezvaluiri de ultima ora despre cazul Caracal. Berta Popescu a prezentat in emisiunea Editie Speciala filmul evenimentelor din ziua rapirii Alexandrei Macesanu. Conform unui raport MAI, la ora.

DIICOT ar putea face lumina azi in cazul Caracal. Informatii noi despre evolutia anchetei

DIICOT ar putea face lumina azi in cazul Caracal. Felix Banila va face declaratii despre evolutia anchetei dupa cele 35 de zile de perchezitii la locul crimelor. Intre timp, Gheorghe Dinca a fost audiat din nou.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosar, si-a schimbat declaratiile (VIDEO)

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! in timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu parintii Alexandrei Macesanu, la Politia Romana avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dinca cu avocatii familiilor. Cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )